3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Közszolgák elismerése

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.06.25. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A köztisztviselők napja alkalmából Gráfné Czövek Izabella és Veák Ildikó vehette át a Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetést.

   
   

  Dr. Kozma Katalin, Gyöngyös jegyzője köszöntőjében azt hangsúlyozta: bár sokat változott az utóbbi évtizedekben a közigazgatás szervezete, vannak akár évszázadok óta változatlannak tekinthető elvárások.

  - Elkötelezettség, igazságosság, méltányosság, alázat és szakszerűség. Mindezek ma is jogos elvárások egy közszolgával szemben – fogalmazott. Szólt arról is: a köztisztviselők a közért dolgoznak, ezzel együtt természetesen örömmel veszik, ha elismerik a munkájukat. Úgy vélte, a városi kitüntetés is annak a jele, hogy \"értékelik az igyekezetüket.\"

  A kitüntetetteknek Hiesz György polgármester adta át a Gyöngyös Közszolgálatért elismerést, amely emléklappal, emlékplakettel és pénzjutalommal jár.

  Mindkét díjazott köszönőbeszédében méltatta kollégái segítségét, hangsúlyozva, hogy csak csapatmunkában lehet eredményt elérni.


  Közösségi funkciók