3 °C

 
 
7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

2/2021.(I.22.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 22-én rendeletet alkotott AZ EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS KÖRZETEIRŐL szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Tájékoztató az állatvédelmi hatósági jogkörök gyakorlásáról

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján az állatvédelmi törvényben foglaltak tekintetében a NÉBIH, az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatal, Megyei Kormányhivatal, a Járási Hivatal, valamint a települési jegyző a kijelölt állatvédelmi hatóság.

Bővebben


Visszavárja a virágosládákat az önkormányzat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.06.22. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Sokan ládákkal együtt vitték el a virágokat, és bár mindenki vállalta, hogy a ládákat visszaszolgáltatja, ezt nem mindenki tette meg.

   

  Több mint tizenkétezer tő egynyári virágpalántát osztott szét ingyenesen a gyöngyösi önkormányzat a virágosítási akció keretében. Sokan éltek a lehetőséggel, és szebbé tették a házuk előtti közterületet, de az akciónak köszönhetően megszépült Mátrafüred, valamint több intézmény is.

  Sokan ládákkal együtt vitték el a virágokat, és bár mindenki vállalta, hogy a ládákat visszaszolgáltatja, ezt nem mindenki tette meg, ezért az önkormányzat arra kéri azokat, akik ládával együtt jutottak hozzá a virágokhoz, hogy az üres göngyölegeket hozzák vissza a Polgármesteri Hivatalba.

  Közben az önkormányzat továbbra is várja a fotókat a kiültetett virágoknak köszönhetően megszépült kertekről, közterekről. A fotókat e-mail-ben várjuk a juhasz.katalin@hivatal.gyongyos.hu címre, illetve bárki megoszthatja a fotókat a város hivatalos Facebook-oldalán is. A legszebb képeket a www.gyongyos.hu oldalon is közzétesszük. Az önkormányzat az akció sikerét látva jövőre is szeretné megismételni a virágosztást.


  Közösségi funkciók