3 °C

 
 
6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Kormányablak, jó állam

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.06.12. péntek
 
Utoljára módosítva: 2015-06-12 15:46
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Ünnepélyesen is megnyílt az Eszperantó úti kormányablak Gyöngyösön.

 
 

Immár két kormányablak szolgálja a gyöngyösieket és a térségben élőket, ezzel elsősorban az ügyfelek nyertek, hiszen választhatják a hozzájuk közelebb esőt, a számukra könnyebben megközelíthetőt - erről beszélt a járási hivatal vezetője, dr. Bekecs Andrea az Eszperantó úti kormányablak ünnepélyes átadásán.

Egyúttal köszönetet mondott mindazoknak, akik közreműködtek az egykori okmányiroda átalakításában, illetve az ügyfeleknek az építkezés idején tanúsított türelmükért.

Horváth László országgyűlési képviselő, korábbi kormánymegbízott arról beszélt: a \"jó állam\" koncepciója vezérli a közigazgatás átalakítását. Ennek fontos egységei a kormányablakok. A \"jó állam\" azonban elsősorban az érte dolgozó jó emberektől valósulhat meg - utalt az ügyintézők és az államigazgatásban dolgozók felelősségére a képviselő.

Kovács Zoltán államtitkár azt hangsúlyozta: a korszerűsítések folytatódnak, ősztől új ügyfélhívó rendszer áll üzembe, emellett egyre több ügy lesz elektronikusan intézhető, ami egyfelől az igazgatás terheit csökkenti, másfelől az ügyfelek idejét kíméli.

Az állampolgárok és a vállalkozások zsebét is igyekszik kímélni a kormány, ezért indított \"közvéleménykutatást\" arról, hogy mely ügytípusok igazgatási díjait töröljék el, vagy csökkentsék - jegyezte meg.

A hat hete már működő kormányablak ünnepélyes átadásaként a nemzeti színű szalagot dr. Tatár László alpolgármester, Horváth László, Kovács Zoltán, dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott és dr. Bekecs Andrea vágta át.

A gyöngyösi kormányablakok ügyfélfogadási rendjét itt találja>>


Közösségi funkciók