3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Városmarketing Gyémánt Díjat kapott a gyöngyösi önkormányzat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.06.02. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Két gyöngyösi rendezvényt is gyémánt védjeggyel ismert el a Magyar Marketing Szövetség a „Városmarketing Gyémánt Díj 2015” pályázatán.

   

  A gyöngyösi önkormányzat rendezvény-esemény kategóriában vehette át a díjat a 2014-es Gyöngyösi Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál-, valamint a XIV. Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál marketing-tevékenységének elismeréseként.

  A Miskolci Egyetem Marketing Intézete és a Hinora Marketing Group szakmai támogatásával létrehozott Országos Városmarketing Díj célja, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, illetve, hogy segítse a tapasztalatcserét az önkormányzatok és a szakemberek között.

  A neves szakemberekből álló zsűri a gyöngyösi önkormányzat két pályázatát is gyémánt díjjal jutalmazta, amivel a Magyar Marketing Szövetség elismeri, hogy az önkormányzat színvonalas városmarketing tevékenységet végzett. A gyöngyösi önkormányzat a 2014-es „Gyöngyösi Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál”-, valamint a „XIV. Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál” marketing-tevékenységéért vehette át az elismerést, amivel jogosulttá vált a „Városmarketing Gyémánt Díj 2015” védjegy használatára.

  A két pályázat az önkormányzat, a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Egyesület, valamint a GYÖNGYÖK Kulturális- és Közgyűjteményi Központ együttműködésének köszönhetően valósult meg.


  Közösségi funkciók