3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

A legjobb hegesztők között

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.05.13. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Pányi Péter első helyen végzett a Szakma Sztár Fesztiválon, így ő utazhat Sao Pauloba a hegesztők világversenyére.

   

  Ahogyan a korábbi években, idén is jól szerepeltek a gyöngyösi hegesztők a nyolcadik alkalommal megrendezett Szakma Sztár Fesztiválon. Pányi Péter az ország legjobbjának bizonyult a versenyen, Kamenyicki Márk pedig hajszálnyi különbséggel mögötte végzett a második helyen. Mindketten a József Attila Szakképző iskola diákjai.

  Az országos első helyet megszerző Pányi Péter képviseli majd hazánkat Sao Pauloban a WordSkills versenyen.

  Felkészülésüket a Mátra Hegesztéstechnikai és Szakképzési Kft ügyvezetője, Benus Ferenc segítette.

  Az ügyvezető szerint helytálló a verseny szlogenje, mely szerint egy jó szakma felér egy diplomával, s hogy ez valóban több, mint jelmondat, azt szerinte bizonyítja, hogy aki komolyan veszi a hegesztő szakmát, és kiválóan teljesít, az igen keresett és megbecsült szakemberré válik akár itthon, akár külhonban.


  Közösségi funkciók