3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Épülhet a munkacsarnok és az öltöző

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.04.20. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A képviselő-testület biztosítja az önerőt a Gyöngyösi Kézilabda Klub és a Gyöngyösi Atlétikai Klub pályázataihoz

   

  A Gyöngyösi Kézilabda Klub munkacsarnokra, a Gyöngyösi Atlétikai Klub a műfüves labdarúgó pályát kiszolgáló öltözőkre szeretne pályázni. A hetven százalékos TAO-s pályázat önerejének biztosítását az önkormányzattól várják a sportegyesületek. Az előző testületi ülésen a grémium nem szavazta meg a támogatást, a mostanin viszont vállalták az együttesen mintegy 80 millió forint biztosítását, amit az önkormányzat két év alatt fizet ki a pályázatokhoz. A csütörtöki döntés értelmében a munkacsarnokhoz vizesblokk és öltöző nem épül, a csarnokot is a labdarúgópálya öltözői szolgálnák ki. Az önkormányzat a csarnok önerejének előteremtésére a Katolikus Egyházzal is egyeztetéseket folytat, ugyanis az egyház fenntartásában lévő Vak Bottyán János Szakközépiskola éppen csarnokot szeretne építeni. Ha az önerőt az egyház közreműködésével teremtik elő, az újonnan felépülő létesítményt iskolaidőben a szakközépiskolások használnák.

  A Gyöngyösi Kézilabda Klub két, pályázaton elnyert műanyag pályaborítást ajánlott fel az önkormányzatnak, amelyeket a képviselők határozata szerint a Vak Bottyán betonos pályáján és a Hattyú téri nyílt pályán használnak majd föl.

  A testület két pályázathoz utólagosan járult hozzá. Az Egyházi Kincstár esetében a középiskolások részére indítandó programhoz pályázik az önkormányzat, míg a Városgondozási Zrt. egy már megvalósult beruházásokra kiírt pályázati lehetőséggel szeretne élni, amely a kazáncsere-beruházáshoz igényelhető. Önerőre egyik pályázathoz sincs szükség. A képviselő-testület zárt ülésen járult hozzá ahhoz, hogy az Ipari Park tárgyalásokat kezdjen egy hulladékkonvertáló beruházás megvalósításáról.


  Közösségi funkciók