3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Épülhet a munkacsarnok és az öltöző

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.04.20. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A képviselő-testület biztosítja az önerőt a Gyöngyösi Kézilabda Klub és a Gyöngyösi Atlétikai Klub pályázataihoz

   

  A Gyöngyösi Kézilabda Klub munkacsarnokra, a Gyöngyösi Atlétikai Klub a műfüves labdarúgó pályát kiszolgáló öltözőkre szeretne pályázni. A hetven százalékos TAO-s pályázat önerejének biztosítását az önkormányzattól várják a sportegyesületek. Az előző testületi ülésen a grémium nem szavazta meg a támogatást, a mostanin viszont vállalták az együttesen mintegy 80 millió forint biztosítását, amit az önkormányzat két év alatt fizet ki a pályázatokhoz. A csütörtöki döntés értelmében a munkacsarnokhoz vizesblokk és öltöző nem épül, a csarnokot is a labdarúgópálya öltözői szolgálnák ki. Az önkormányzat a csarnok önerejének előteremtésére a Katolikus Egyházzal is egyeztetéseket folytat, ugyanis az egyház fenntartásában lévő Vak Bottyán János Szakközépiskola éppen csarnokot szeretne építeni. Ha az önerőt az egyház közreműködésével teremtik elő, az újonnan felépülő létesítményt iskolaidőben a szakközépiskolások használnák.

  A Gyöngyösi Kézilabda Klub két, pályázaton elnyert műanyag pályaborítást ajánlott fel az önkormányzatnak, amelyeket a képviselők határozata szerint a Vak Bottyán betonos pályáján és a Hattyú téri nyílt pályán használnak majd föl.

  A testület két pályázathoz utólagosan járult hozzá. Az Egyházi Kincstár esetében a középiskolások részére indítandó programhoz pályázik az önkormányzat, míg a Városgondozási Zrt. egy már megvalósult beruházásokra kiírt pályázati lehetőséggel szeretne élni, amely a kazáncsere-beruházáshoz igényelhető. Önerőre egyik pályázathoz sincs szükség. A képviselő-testület zárt ülésen járult hozzá ahhoz, hogy az Ipari Park tárgyalásokat kezdjen egy hulladékkonvertáló beruházás megvalósításáról.


  Közösségi funkciók