3 °C

 
 
Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Közös hang

A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány és a Hétszínvirág Napközi Otthon jótékonysági gálaestet szervezett az intézmény fennállásának 30. évfordulója alkalmából.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenDiáknap április végén

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.03.24. kedd
 
Utoljára módosítva: 2015-03-24 11:20
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az előző évek hagyományainak megfelelően 2015. április 23-án kínál elfoglaltságot a fiataloknak a városi diáknap.

   

  Gyöngyös Város Önkormányzata ebben az évben is költségvetéséből támogatást nyújt a rendezvény színvonalas megszervezéséhez.

  A Diáknap keretében adják át a „Gyöngyösi Fiatalok a Tudásért”, a „Gyöngyösi Fiatalok a Művészetekért” és a „Gyöngyösi Fiatalok a Sportért” kitüntetéseket.

  A hivatalos ünnepséget követően slam verseny és slam chase show, tini fodrászat, robotika bemutató és csokiszobrászat színesíti a délelőtt programját.

  Az este folyamán végzős középiskolásaink fáklyás felvonulással búcsúznak középiskolás diákéveiktől, majd fergeteges After Party zárja a napot.

  Az eseményen való részvétel jutalom is egyben az iskolák azon tanulói számára, akiket az oktatási intézmények delegálni fognak. A 10 általános és középiskola részéről mintegy 400 diák megjelenésére számítanak a redezők.


  Közösségi funkciók