3 °C

 
 
30/2020.(IX.25.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. szeptember 24-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

29/2020.(IX.25.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. szeptember 24-i ülésén rendeletet alkotott A HELYI KÖZMŰVELŐDÉSI FELADATOK ELLÁTÁSÁRÓL szóló 5/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Egészségügyi kerekasztal

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.03.10. kedd
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A gyöngyösi Egészségügyi Kerekasztal feladata a város egészségügyi koncepciójának és cselekvési programjának megalkotása.

 

Újjáalakult az egészségügyi kerekasztal Gyöngyösön, az ülésen megtárgyalták a város egészségfejlesztési programjának tervezetét - számolt be a Gyöngyösi TV. A szakmai és civil szervezetek bevonásával működő fórum szerepe, hogy a szűrőprogramokat és a megelőzést szem előtt tartva tegyen javaslatot a képviselő-testületnek.

A fórumon szóba került a gyöngyösi kórház ügye is, Assani Omár orvosigazgató kétségeinek adott hangot a jövőt illetően, mondván: az ellátási területek átszervezésétől tart, ami szerinte veszélyeztetheti a gyöngyösi egészségügyi intézmény működését.

Hiesz György polgármester azt hangsúlyozta, hogy az itt élők nem láthatják kárát az átalakításnak, Tatár László alpolgármester, a kerekasztal alelnöke pedig arról beszélt, hogy korai még az esélyek latolgatása az ügy mostani szakaszában. Abban viszont egyetértett, hogy a kórháznak szerepelnie kell abban a struktúrában, amely a járó- és fekvőbeteg-ellátást biztosítja a városnak.

Az alelnök a kerekasztal figyelmébe ajánlotta a Mátrai Móka Játszóházat, mondván, az óvodás és tartáshibás gyerekek mozgáskultúrájának fejlesztése érdekében tanácsos lenne az önkormányzatnak együttműködni a játszóházzal.

Az alelnök az Európai Uniós forrásból megvalósuló, március 7-én indult országos egészségkommunikációs felmérésre is felhívta a figyelmet, melyben Gyöngyös is részt vesz, s az eredményeit beépítik majd Gyöngyös egészségügyi koncepciójába.


Közösségi funkciók