3 °C

 
 
6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Egészségügyi kerekasztal

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.03.10. kedd
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A gyöngyösi Egészségügyi Kerekasztal feladata a város egészségügyi koncepciójának és cselekvési programjának megalkotása.

 

Újjáalakult az egészségügyi kerekasztal Gyöngyösön, az ülésen megtárgyalták a város egészségfejlesztési programjának tervezetét - számolt be a Gyöngyösi TV. A szakmai és civil szervezetek bevonásával működő fórum szerepe, hogy a szűrőprogramokat és a megelőzést szem előtt tartva tegyen javaslatot a képviselő-testületnek.

A fórumon szóba került a gyöngyösi kórház ügye is, Assani Omár orvosigazgató kétségeinek adott hangot a jövőt illetően, mondván: az ellátási területek átszervezésétől tart, ami szerinte veszélyeztetheti a gyöngyösi egészségügyi intézmény működését.

Hiesz György polgármester azt hangsúlyozta, hogy az itt élők nem láthatják kárát az átalakításnak, Tatár László alpolgármester, a kerekasztal alelnöke pedig arról beszélt, hogy korai még az esélyek latolgatása az ügy mostani szakaszában. Abban viszont egyetértett, hogy a kórháznak szerepelnie kell abban a struktúrában, amely a járó- és fekvőbeteg-ellátást biztosítja a városnak.

Az alelnök a kerekasztal figyelmébe ajánlotta a Mátrai Móka Játszóházat, mondván, az óvodás és tartáshibás gyerekek mozgáskultúrájának fejlesztése érdekében tanácsos lenne az önkormányzatnak együttműködni a játszóházzal.

Az alelnök az Európai Uniós forrásból megvalósuló, március 7-én indult országos egészségkommunikációs felmérésre is felhívta a figyelmet, melyben Gyöngyös is részt vesz, s az eredményeit beépítik majd Gyöngyös egészségügyi koncepciójába.


Közösségi funkciók