3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenMegkezdte a kátyúzást a Városgondozási Zrt.

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.03.05. csütörtök
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Bár enyhe volt a tél, akad tennivaló bőven - megkezdte a gyöngyösi utak kátyúzását a Városgondozási Zrt.

 

A kátyúzási munkákat a balesetveszélyessé vált utakon már megkezdték a Városgondozás dolgozói, még az idei enyhe tél is megviselte az utakat - számolt be a Gyöngyösi TV. Egyelőre hideg aszfalttal javítanak, az aszfaltkeverők tavaszi beindulása után magasabb fokozatba kapcsolnak.

A gazdasági társaság évente 3 millió forintot kap a várostól útellenőri szolgálat létrehozására és működtetésére. A városi utak karbantartására, javítására évi 20 millió forintot biztosít a város. Az építőipari szolgáltatásokat március 1-től egy új üzletág keretében végzi a cég, mivel olyan mértékű az önkormányzati megrendelés - hangzott el az Aktuálisban.


Közösségi funkciók