3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Tatár Lászlót jelöli a Fidesz alpolgármesternek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.02.18. szerda
 
Utoljára módosítva: 2015-02-18 09:37
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Hiesz György polgármester úgy véli, február 26-án dönthet a testület dr. Tatár László (Fidesz-KDNP) és Kévés Tamás (Jobbik) alpolgármesterré választásáról.

 

Dr. Tatár Lászlót ajánlja alpolgármesternek a Fidesz - erről Horváth László választókerületi elnök, országgyűlési képviselő beszélt a Gyöngyösi TV Fórum című műsorában.

Azt mondta: a Fidesz konstruktív ellenzéki szerepre készül, arra a kérdésre, hogy hogyan tudnak majd együtt dolgozni a választásokon rivális jelöltként szereplő politikusok azt válaszolta: ez a kötelességük. Úgy vélte, ha voltak is a kampányban egyéni sérelmek, ezeket félre kell tenni.

A Fórum adása:

I. rész:

Hiesz György polgármester szintén bizakodóan szólt az alpolgármester-választás megoldásáról, mint fogalmazott: egy kampányban lehetnek viták, de a munka, a városért érzett felelősség mindkettőjüket a közös munka irányába mozdítja el. Úgy emlékezett, akkor is tudtak konstruktívan együtt dolgozni, amikor korábban ő polgármesterként, dr. Tatár László pedig frakcióvezetőként vett részt az önkormányzat munkájában.

Úgy vélte: sok-sok egyeztetéssel, kompromisszumokkal működni fog a közös munka a polgármester, valamint a Jobbik és a Fidesz-KDNP alpolgármestere között., és nem lesznek elvtelen hátbatámadások, \"kiszorítósdik.\"

Az ügyben még további egyeztetések várhatók, a február 26-i ülésen a polgármester reményei szerint pont került az alpolgármester-választásra.

A Fórum adása:

II. rész:


Közösségi funkciók