3 °C

 
 
9/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

8/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


A főiskola bízik a fenntartó bölcsességében

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.02.04. szerda
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Károly Róbert Főiskola szenátusa tavaly döntött arról, hogy a Debreceni Egyetemhez történő csatlakozás lehet a legígéretesebb - áll a KRF közleményében.

 

\"A Károly Róbert Főiskola örül annak, hogy más intézmények és érdekkörök is szorgalmazzák az intézményünkkel történő együttműködést, partnerséget\" - áll a közleményben.

\"Főiskolánk is nyitott minden olyan együttműködésre, ami szakmai, gazdasági előnyökkel kecsegtet. Az elmúlt évek tapasztalatai is azt mutatják, számos esetben sikerült eredményes projektekben közösen dolgoznunk hazai és külhoni felsőoktatási intézményekkel.

A Károly Róbert Főiskola Szenátusa – épp az intézmény akkori nehéz helyzete miatt - megvizsgálta annak lehetőségét, milyen előnyökkel járna, ha a főiskola más felsőoktatási intézménnyel fűzné szorosabbra együttműködését kölcsönös előnyök elérése érdekében.

A vizsgálat alapján tavaly úgy döntött, hogy a Debreceni Egyetemhez történő csatlakozás a legígéretesebb, amelynek előnyeiből a hallgatók részesednének elsősorban. A mindkét fél támogatását élvező csatlakozási szándékról az intézmények tájékoztatták a fenntartó minisztériumot, amely a felsőoktatási stratégia kialakítását követően ígérte döntését.

Főiskolánk bízik abban, hogy a fenntartó az intézményünk és a felsőoktatás egésze szempontjából is megfelelő döntést hoz, amit természetesen legjobb tudásunk szerint végrehajtunk.\" - zárul a KRF közleménye.


Közösségi funkciók