3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenA főiskola bízik a fenntartó bölcsességében

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.02.04. szerda
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Károly Róbert Főiskola szenátusa tavaly döntött arról, hogy a Debreceni Egyetemhez történő csatlakozás lehet a legígéretesebb - áll a KRF közleményében.

 

\"A Károly Róbert Főiskola örül annak, hogy más intézmények és érdekkörök is szorgalmazzák az intézményünkkel történő együttműködést, partnerséget\" - áll a közleményben.

\"Főiskolánk is nyitott minden olyan együttműködésre, ami szakmai, gazdasági előnyökkel kecsegtet. Az elmúlt évek tapasztalatai is azt mutatják, számos esetben sikerült eredményes projektekben közösen dolgoznunk hazai és külhoni felsőoktatási intézményekkel.

A Károly Róbert Főiskola Szenátusa – épp az intézmény akkori nehéz helyzete miatt - megvizsgálta annak lehetőségét, milyen előnyökkel járna, ha a főiskola más felsőoktatási intézménnyel fűzné szorosabbra együttműködését kölcsönös előnyök elérése érdekében.

A vizsgálat alapján tavaly úgy döntött, hogy a Debreceni Egyetemhez történő csatlakozás a legígéretesebb, amelynek előnyeiből a hallgatók részesednének elsősorban. A mindkét fél támogatását élvező csatlakozási szándékról az intézmények tájékoztatták a fenntartó minisztériumot, amely a felsőoktatási stratégia kialakítását követően ígérte döntését.

Főiskolánk bízik abban, hogy a fenntartó az intézményünk és a felsőoktatás egésze szempontjából is megfelelő döntést hoz, amit természetesen legjobb tudásunk szerint végrehajtunk.\" - zárul a KRF közleménye.


Közösségi funkciók