3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenBúcsú egy gyöngyösi szemorvostól

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.02.04. szerda
 
Utoljára módosítva: 2015-02-04 17:50
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Dr. Csanádi Lászlóné Dr. Szitás Mária szemész főorvosnő 2015 január 22-én elhunyt, itt hagyta szeretteit, barátait és ismerőseit. Halálhíre hallatán a megdöbbenés és szomorúság lett úrrá környezetében.

 

Hosszú életútja a Bácskából, szeretett szülőföldjéről indult, majd a szegedi Orvosegyetem elvégzése után 1957 őszén férjével Gyöngyösre vezetett, a Bugát Pál Kórházhoz. A Kórházhoz egész életében hű maradt: 38 évig dolgozott a szemészeti szakrendelésen, ezt követően még 12 évig – tehát összesen 50 évet szemorvosként, munkatársai és betegei teljes megelégedésére. Szeretetre méltó lénye és magas színvonalú szakmai munkája alapján a városban hamar megszerették, és szerették, szerettük amíg csak élt. Munkatársai Csanádi Marikája, betegei Csanádi doktornője fogalommá vált Gyöngyösön. A betegei szerették, mindenkihez volt egy jó szava. A magas színvonalú betegellátás mellett családjáról: férjérő, fiairól, unokáiról is példaszerűen gondoskodott.

Kedves Doktornő, Marika néni, Marika; hiányozni fogsz: Fürge, mosolygó alakod nem jön szembe az utcán, nem beszélgetünk a régi szép időkről és a szemészet új eredményeiről kórházi rendezvényeken. Elvittél egy kedves színfoltot az életünkből.

Mivel búcsúzzunk Csanádi Marikától? Talán azzal, hogy gyakran gondolunk rá, és szép emlékét szeretettel megőrizzük .

Dr. Pintér László


Közösségi funkciók