3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenHonatyák a városokról: erősebb együttműködést

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.02.03. kedd
 
Utoljára módosítva: 2015-02-03 15:28
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Az egri és a gyöngyösi főiskola összevonását, a megyei és a gyöngyösi városi kórház együttműködésének erősítését tervezik - jelentette be sajtótájékoztatóján a két országgyűlési képviselő.

 

Nyitrai Zsolt, a Fidesz egri országgyűlési képviselője egri sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az egri Eszterházy Károly Főiskola és a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola egyesülésével egy erős északkelet-magyarországi intézmény létrehozása a cél. Úgy vélte, \"jobb egy erős főiskola, mint egy gyenge egyetem\" - ezzel vélhetően arra utalt, hogy a gyöngyösi főiskola a debreceni egyetemmel keresi - kereste? - az együttműködést.

Horváth László, a gyöngyösi körzet országgyűlési képviselője a Bugát Pál Kórház és a Markhot Ferenc Kórház közötti \"együttműködés erősítésének\" szándékát hangsúlyozta.

Mindketten úgy vélték, hogy akár a felsőoktatási, akár az egészségügyi együttműködéseknek úgy kell megvalósulniuk, hogy azoknak \"mindkét város nyertese legyen.\" - számolt be a heol.hu.


Közösségi funkciók