3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenSzülői adományból újult meg az iskola

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.10.22. szerda
 
Utoljára módosítva: 2014-10-22 15:53
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Petőfi úti létesítmények kívül-belül korszerűbbek lettek, s két új tanterem is szolgálja immár a gyerekeket.

 

A Petőfi Sándor Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Szakiskola mintkét Petőfi úti épülete megújult. Mint Daru Éva Katalin igazgatónő elmondta: szülői összefogással valósult meg a létesítmények korszerűsítése, Valaska Józsefnek és támogató-társainak köszönhetően.

A Petőfi út 67. szám alatti épület nyílászáróinak cseréje, a burkolat cseréje, a világítás korszerűsítése egyaránt megtörtént, míg a Petőfi 75. alatti épületben a tornaterem teljes felújítása, a vizesblokk megépítése történt meg.

Szintén a korszerűsítés része volt két új tanterem kialakítása, amit az intézmény új feladatköre - a súlyosan fogyatékos kisgyermekek fejlesztése - tett elengedhetetlenül szükségessé.

Az intézmény vezetője az ünnepélyes bejáráson köszönetet mondott elsősorban a támogatóknak, illetve a kivitelezőknek, s mindenki másnak is, aki hozzájárult ahhoz, hogy a július 28-án kezdődött munka eremdényeként szeptember elsején már a megújult iskolában kezdődhetett meg a munka.

Azt is elmondta: 115 gyermekkel illetve fiatallal foglalkoznak az iskolában, akik különböző súlyossági fokú hátrányokkal élnek.


Közösségi funkciók