3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenAz egri kórház csapatáé a serleg

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.10.02. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2014-10-02 17:05
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyösön vetélkedtek a megye egészségügyi szakdolgozói
  Az egri Markhot Ferenc Oktatókórház csapata egy ponttal előzte meg a Bugát Pál Kórház Belgyógyászati Osztályának csapatát azon a szombati megyei szakmai vetélkedőn, melynek  a házigazdája a gyöngyösi kórház volt. A harmadik helyezéssel a Mátraházai Gyógyintézet dolgozóinak 4 fős csapata büszkélkedhet.

   
   
  Forrás: Bugát Pál Kórház

  A negyedik alkalommal megrendezett „Hivatásunk mesterei vagyunk„verseny a zsűri ítélete szerint is szakmailag nagyon magas színvonalú és a csapatok számára komoly kihívást jelentő, nemes vetélkedés volt – nyilatkozta a rendezőkórházápolási igazgatója, a MESZK területi fekvőbeteg ellátási alelnöke, Jakabovits Ferencné. Jóleső érzés volt hallani a Debrecenből és a fővárosból érkező zsűritagok részéről a dicséretet, ami azt erősítette meg, hogy Heves megyében kiváló szakemberek dolgoznak a gyógyítás-ápolás területén – tette hozzá az igazgatónő.

   

  A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megye Területi Szervezete  által szervezett szakmai napon ebben az évben kizárólag a fekvőbeteg ellátás területét reprezentáló szakdolgozók vettek részt. A kilenc csapat,a gyöngyösi, egri, parádfürdői, hatvani és a mátraházai kórházból érkezett. A második helyezést elérő gyöngyösi csapat tagjai: Horváth Katalin, Bazsó Judit, Nagy Éva, Palkó Mária. A mátraházai bronzcsapatot Major Éva, Haskóné Horváth Judit, Földi Csaba és Bereczky Barna alkotta.

  A verseny szabálya szerint a győztes egri kórház csapata: Tóth Tímea, Szávu Dalma, Balogné Rózsa Tímea és Földiné Gyetvai Tímea képviseli majd az országos megmérettetésen Heves megyét, egyúttal ők nyerték el a jövő évi verseny rendezési jogát is.


  Közösségi funkciók