3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Az egri kórház csapatáé a serleg

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.10.02. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2014-10-02 17:05
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyösön vetélkedtek a megye egészségügyi szakdolgozói
  Az egri Markhot Ferenc Oktatókórház csapata egy ponttal előzte meg a Bugát Pál Kórház Belgyógyászati Osztályának csapatát azon a szombati megyei szakmai vetélkedőn, melynek  a házigazdája a gyöngyösi kórház volt. A harmadik helyezéssel a Mátraházai Gyógyintézet dolgozóinak 4 fős csapata büszkélkedhet.

   
   
  Forrás: Bugát Pál Kórház

  A negyedik alkalommal megrendezett „Hivatásunk mesterei vagyunk„verseny a zsűri ítélete szerint is szakmailag nagyon magas színvonalú és a csapatok számára komoly kihívást jelentő, nemes vetélkedés volt – nyilatkozta a rendezőkórházápolási igazgatója, a MESZK területi fekvőbeteg ellátási alelnöke, Jakabovits Ferencné. Jóleső érzés volt hallani a Debrecenből és a fővárosból érkező zsűritagok részéről a dicséretet, ami azt erősítette meg, hogy Heves megyében kiváló szakemberek dolgoznak a gyógyítás-ápolás területén – tette hozzá az igazgatónő.

   

  A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megye Területi Szervezete  által szervezett szakmai napon ebben az évben kizárólag a fekvőbeteg ellátás területét reprezentáló szakdolgozók vettek részt. A kilenc csapat,a gyöngyösi, egri, parádfürdői, hatvani és a mátraházai kórházból érkezett. A második helyezést elérő gyöngyösi csapat tagjai: Horváth Katalin, Bazsó Judit, Nagy Éva, Palkó Mária. A mátraházai bronzcsapatot Major Éva, Haskóné Horváth Judit, Földi Csaba és Bereczky Barna alkotta.

  A verseny szabálya szerint a győztes egri kórház csapata: Tóth Tímea, Szávu Dalma, Balogné Rózsa Tímea és Földiné Gyetvai Tímea képviseli majd az országos megmérettetésen Heves megyét, egyúttal ők nyerték el a jövő évi verseny rendezési jogát is.


  Közösségi funkciók