Részönkormányzati szavazás Mátrafüreden

Gyöngyös Város Polgármestere kitűzte a Mátrafüredi Részönkormányzat választott tagjainak jelölésére irányuló szavazást.

Tartsuk tisztán az árkokat!

Az ingatlanok előtti árkok tisztántartása rendkívül fontos, és az ingatlan tulajdonosága feladata – hívja fel a figyelmet a polgármesteri hivatal illetékes igazgatósága.

Újra kigyúlnak az ünnep fényei

Megkezdődtek az adventi előkészületek Gyöngyösön. A város díszvilágítását november 29-én kapcsolják be, az adventi rendezvénysorozat sztárfellépők és karácsonyi vásár mellett számos gyermekjátékot és hamisítatlan ünnepi hangulatot kínál.

Kitüntetések a szociális munka napja alkalmából

Héri Andrea, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ munkatársa vehette át a Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetést a szociális munka napja alkalmából rendezett városi ünnepségen. A civil szervezetek által alapított Elfogdás díját idén a Gyöngyösi Kézilabda Klub kapta.

Már Tokió felé tekint

Lezárta 2019-es szezonját Kovács Zsófia, aki az idei év jó eredményeinek köszönhetően stabil helyen áll a triatlonosok olimpiai kvalifikációjában.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Közlemény - Fémhulladékgyűjtő-telep kapacitásbővítés

Dátum: 2014.09.02. kedd

A Gyöngyös, Damjanich út 32. szám (5163 hrsz.) alatti területen lévő fémhulladékgyűjtő, -előkezelő telep tervezett kapacitásbővítése tárgyában az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőségen indult, a 314/2005. (XII. 25.) Kormányrendelet („R”) hatálya alá tartozó környezeti hatásvizsgálati eljárásról szóló közlemény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

A Robert-Metál Kft. a Gyöngyös, Damjanich út 32. szám alatti telephelyen 2011. óta végez fémhulladék begyűjtési tevékenységet. Jelenleg a telephelyen évente átvehető fémhulladék mennyiség 1540 tonna. A tervezett kapacitásbővítéssel a Robert-Metál Kft. által előkezelés (darabolás, durva és finom válogatás) céljából átvenni tervezett fémhulladék mennyisége 32.000 tonna/év.