3 °C

 
 
6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Építkezésekkel kezdődik a tanév

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.09.02. kedd
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A tanévkezdés ellenére több intézményben építési, korszerűsítési munkálatok, energetikai fejlesztések folynak.

 

Megkezdődött a 2014/2015-ös tanév. Gyöngyösön több ezer általános és középiskolás ült iskolapadba.

 
Az ötödikes és kilencedikes Berzés diákok a tanévnyitón tűzhették fel az iskola jelvényét
Fotó: Suha Péter

A Berze Nagy János Gimnázium tanévnyitóján Czinder Péter igazgató arról beszélt: Berzésnek lenni többet jelent, mint egy jó iskola tanulójának lenni, hiszen az intézmény az ismeretszerzés mellett az igazi közösség építését is fontosnak tartja. Ennek szellemében fogadták az ötödikeseket és a kilencedikeseket az intézmény diákjává.

 

Dr. Réthy Béla alpolgármester, az iskola tanácsának vezetője arról beszélt: maga is Berzés diák volt, s bizonyos abban, hogy az iskola sok-sok olyasmivel gyarapítja a diákok \"batyuját\", aminek később, felnőtt életükben komoly hasznát veszik.

Beszélt arról is: az önkormányzat elkötelezett a gimi iránt, amit a napokban meghozott döntés is igazol, mellyel újabb kiegészítő forrásról döntöttek a BERZELAB projekt sikeres megvalósításához.

A II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskola templomi tanévnyitóján Juhász Ferenc plébános-kanonok arról beszélt: az idei mérföldkő az iskola életében, hiszen megkezdődött az épület teljes felújítása.

A Felsővárosi Általános Iskolában szintén beruházás zajlik, a mindennapos testnevelés feltételeinek megteremtését szolgálja az új tornacsarnok építése. Ez a tanítást nem befolyásolja - mondta el Horváth Zoltánné igazgató.

A Vak Bottyán János Katolikus Szakközépiskola épületenergetikai fejlesztése a nyáron kezdődött - a várva várt beruházásról Benyovszky Péter igazgató beszélt, aki az intézmény közel 800 diákja között külön köszöntötte a kilencedikeseket, és tanévnyitó beszédében hangsúlyozta a tanulás fontosságát.

A mátrafüredi Mátra Szakképző Iskolában igazgatóváltással kezdődött a tanév, a leköszönő igazgató, Dr.Ördög István, valamint az új vezető, Karnis Pálné is köszöntötte a diákokat.

Tanévnyitó a Berzében

 
22 kép
Dátum: 2014-09-01 17:52:00

A Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium tanévnyitó ünnepsége.

 


Közösségi funkciók