3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Omega Oratórium: hit, érzelmek, töltés

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.07.09. szerda
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Gyöngyös idei 680 éves évfordulóját egyedülálló módon július 26-án az Omega együttes koncertjével ünnepelheti meg a Fő téren – mondta Faragó László, a város polgármestere

 

Az Omega oratórium koncert beharangozó sajtótájékoztatóján Faragó László polgármester megköszönte Valaska Józsefnek, a Mátrai Erőmű Zrt. vezetőjének, hogy támogatóként a jubileumi rendezvény mellé állt a társaaság.

Kóbor János, az Omega frontembere elmondta: a zenekar 52 év után is tud újat adni a közönségnek, Gyöngyösre legújabb lemezük, az Omega oratórium dalait hozzák, melyek első sorban az érzelmekre hatnak és a lelket töltik fel.

 
Trunkos András (j) menedzser arról beszélt: az Omega nemzetközi szintű produkció, ezért nem olcsó. De a támogatásnak köszönhetően végre Gyöngyösön is életre szóló élménnyel gazdagodhatnak (nem csak) az Omega-rajongók
Fotó: Suha Péter

- Az Omega az egyetlen olyan magyar produkció, amely nemzetközi szinten is megállja a helyét – fogalmazott Trunkos András, az Omega menedzsere, hozzátéve: a gyöngyösi koncertre a hagyományos rock and roll helyett balladákkal és ritkán játszott dalokkal készülnek.

 

A zenekar dobosa, a gyöngyösi születésű Debreczeni Ferenc a városhoz kötődő emlékeit elevenítette fel, míg Benkő László billentyűs gratulált ahhoz, ahogyan az elmúlt időben sikerült Gyöngyöst megújítani.

- Mi csak adni szeretnénk, amiért cserébe semmit nem kérünk – mondta a koncert legnagyobb támogatását vállaló Mátrai Erőmű Zrt. igazgatóságának elnöke, Valaska József. – Csak az élmény teremt szokást, ezért fontos, hogy ez az Omega koncert most megvalósulhat. Örülök, hogy ezáltal Gyöngyös is bekapcsolódik a fesztiválok sorába.

Az Omega Oratóriumról bővebben>>


Közösségi funkciók