3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Augusztusra megújul a nyolcvanasi kispiac

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.06.11. hétfő
 
Utoljára módosítva: 0000-00-00 00:00
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Városgondozási Zrt. felújítja a gyöngyösi Szövetkezet úti piacot, vagyis a nyolcvanasi kispiacot.

   

  A Városgondozási Zrt. egy önkormányzati pályázat sikeres nyerteseként fél éve vásárolta meg az épületet, amit augusztus végére szeretnének teljes egészében korszerűsíteni. A beruházást a VG Zrt. saját költségvetéséből finanszírozza.

  – Az ingatlant és a hozzá tartozó őstermelői piacot három év alatt 15 millió forintból szeretnénk teljesen felújítani – mondta Dorsánszki Zsolt, a Városgondozási Zrt. igazgatója. – Korszerűsítjük a tetőszerkezetet, megoldjuk az oldalfalak szigetelését és kicseréljük az árusító portálokat, valamint a nyílászárókat is. Kialakítunk két új üzlethelyiséget is, így összesen kilenc árusító hely lesz. Bízunk

  A piacon az őstermelőkön kívül egyebek mellett lesz pékség, zöldáru, tejtermék, tojás, húsüzlet és sütöde is.

  Bár a felújítás idejére a kiscsarnokot bezárták, ám a piacon nem kellett szüneteltetni az árusítást, a kereskedőket nem éri hátrány és veszteség, ugyanis a nyár végéig a Városgondozási Zrt. a piac területén elemekből összeszerelhető faházakat biztosít azoknak, akik a felújítás miatt „kiszorultak” az épületből, ám ennek ellenére is szeretnének árusítani.


  Közösségi funkciók