3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Elismerés a köz szolgálatáért

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.06.26. csütörtök
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Gyöngyös Város Közszolgálatáért elismerést kapott Csépányné Kovács Emese közigazgatási csoportvezető és Percze Lászlóné nyugalmazott ellátási és szolgáltatási ügyintéző.

 

A köztisztviselők napja alkalmából a csütörtöki képviselő-testületi ülés keretében köszöntötte kollégáit Faragó László polgármester. A városvezető beszédében hangsúlyozta: az ügyfelek olyan köztisztviselőt akarnak, aki nem csak igazságos, hanem tisztában van a jogrendszerrel, az ügyintézés folyamataival, és eligazodik a helyi sajátosságok között. Főként ez az utóbbi tulajdonsága teszi a közszolgát alapvetően megbízhatóvá, hitelessé az emberek szemében.

A testület által alapított városi kitüntetést Csépányné Kovács Emese a helyi közigazgatás igazgatási szakterületén, 28 éven át lelkiismeretesen és példamutató módon elvégzett munkája elismeréseként vehette át.

 

Percze Lászlóné a munkához és nem utolsósorban közvetlen munkatársaihoz való hozzáállása, valamint empatikus készsége révén érdemelte ki a jutalmat. A kitüntetett negyven éves munkaviszony után idén áprilisban vonult nyugdíjba.

 

A díjazottak elmondták, kezdetek óta mindketten szeretettel és lelkiismeretesen végezték munkájukat, ami a mindennapi nehézségeken is átlendítette őket.


Közösségi funkciók