3 °C

 
 
1/2020.(I.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. január 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Közmeghallgatást tart a ruszin önkormányzat

A Gyöngyösi Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. február 11-én, kedden 10:00 - 12:00 óráig közmeghallgatást tart.

Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

BővebbenElismerés a köz szolgálatáért

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.06.26. csütörtök
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Gyöngyös Város Közszolgálatáért elismerést kapott Csépányné Kovács Emese közigazgatási csoportvezető és Percze Lászlóné nyugalmazott ellátási és szolgáltatási ügyintéző.

 

A köztisztviselők napja alkalmából a csütörtöki képviselő-testületi ülés keretében köszöntötte kollégáit Faragó László polgármester. A városvezető beszédében hangsúlyozta: az ügyfelek olyan köztisztviselőt akarnak, aki nem csak igazságos, hanem tisztában van a jogrendszerrel, az ügyintézés folyamataival, és eligazodik a helyi sajátosságok között. Főként ez az utóbbi tulajdonsága teszi a közszolgát alapvetően megbízhatóvá, hitelessé az emberek szemében.

A testület által alapított városi kitüntetést Csépányné Kovács Emese a helyi közigazgatás igazgatási szakterületén, 28 éven át lelkiismeretesen és példamutató módon elvégzett munkája elismeréseként vehette át.

 

Percze Lászlóné a munkához és nem utolsósorban közvetlen munkatársaihoz való hozzáállása, valamint empatikus készsége révén érdemelte ki a jutalmat. A kitüntetett negyven éves munkaviszony után idén áprilisban vonult nyugdíjba.

 

A díjazottak elmondták, kezdetek óta mindketten szeretettel és lelkiismeretesen végezték munkájukat, ami a mindennapi nehézségeken is átlendítette őket.


Közösségi funkciók