3 °C

 
 
6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Rendben halad a kórházi építkezés

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.06.11. szerda
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A tervezett határidőket tartani tudják.

 

A pályázat keretében újonnan felépülő négyszintes, 3112 négyzetméteres szárny kivitelezésére 2013. november 27-én ünnepélyes keretek között kötötte meg a Kórház a kivitelezői szerződést a nyertes ajánlattevő Prím Építő Kft.-vel.

Az alapkő 2014. március 26-i ünnepélyes letétele idején már kirajzolódott az új épületrész tartószerkezete. Azóta is látványosan, a rendkívül szoros ütemtervnek megfelelően halad a munka - adta hírül a Bugát Pál Kórház.

Április folyamán befejeződtek az új szárny szerkezetépítési munkálatai, beleértve a pinceszintre lehajtó rámpát. A kivitelezés látványos elemeként elkészültek a meglévő hotel diagnosztika szárny és az új építésű déli szárny összekötő folyosói, továbbá a külső térelválasztó falszerkezetek. Májusban megtörtént az épület külső állványozása külső nyílászárók elhelyezése, valamint a hőszigetelés és a külső színvakolatának az elkészítése érdekében.

Jelenleg a tető hő-, és vízszigetelésén dolgoznak, ezzel párhuzamosan a belső gépészeti alapvezetékeket is építik.

A korábban 138 millió forint értékben beszerzett korszerű orvostechnikai műszerek, berendezések és informatikai eszközök üzembe helyezését követően a projekt részeként márciusban sikeresen zárult a VIR- és kontrolling rendszer beszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás is, melynek eredményeképpen kiépül az intézmény irányítását támogató korszerű Vezetői Információs Rendszer. Elindult a medikai mobiliák beszerzésének előkészítése, így a tervek szerint legkésőbb tél elejére megtörténhet az új épületszárny berendezését alkotó korszerű bútorok leszállítása - áll a közleményben.


Közösségi funkciók