3 °C

 
 
12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

9/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

8/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Bővebben


Nyitva az e-felvételi rendszer

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.30. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Elindult a 2014. szeptemberben induló képzések e-ügyintézési időszaka

   

  Elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben: 2014. április 30-ától minden jelentkező használhatja adatbetekintésre, dokumentumpótlásra, adat- és sorrendmódosításra – azok is, akik hagyományos jelentkezési lapon nyújtották be jelentkezésüket. A módosítások határideje 2014. július 10. - adta hírül az Educatio Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

  2014. április 30-ától elérhető az E-felvételi ügyintézési felülete, ahol a jelentkezők leellenőrizhetik a 2014. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás központi nyilvántartásában szereplő adataikat: a személyes adatokat, a megjelölt képzéseket és azok megfelelő sorrendjét. Szükség esetén a jelentkezéskor megadott adatok itt egyszerűen javíthatók, ezzel elkerülhetők a papír alapú kérelmek kitöltésekor vétett hibák, hiszen a rendszer kiszűri az elírásokat és a hiányos kitöltést.

  Szintén az E-felvételi felületén ellenőrizhetik a jelentkezők a már benyújtott dokumentumaik feldolgozottságát, a feldolgozás eredményét, valamint megtekinthetik a dokumentumképeket is.

  Az E-felvételi ügyintézési funkciói azok számára is nyitva állnak, akik korábban – a jelentkezéskor – nem használták még az E-felvételi felületét. Nekik először regisztrálniuk kell a www.felvi.hu honlapon.

  Jelentkezői státuszlap: szintén az E-felvételiben

  A felvételi eljárás során a tájékoztatás folyamatosan online formában, valamint e-mailben történik. Ezért nagyon fontos, hogy a jelentkezők folyamatosan figyeljék a postafiókjukat, illetve az E-felvételi felületét. A felvételi során mindig arra a címre érkeznek a hivatalos értesítések, amelyet a jelentkező az E-felvételi regisztrációkor, vagy – papíron jelentkezők esetében – a jelentkezési lapján megadott.

  A folyamatos online tájékoztatás miatt – a korábbi évek gyakorlatától eltérően – az eddigi regisztrációs levélnek megfelelő adattartalom is a www.felvi.hu E-felvételi szolgáltatásában lesz elérhető, jelentkezői státuszlap formájában. A jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást az e-ügyintézés, és ezzel együtt a jelentkezői státuszlap elérhetőségéről.

  A jelentkezői státuszlap elérhetővé válását követően minden jelentkezőnek ellenőriznie kell az abban szereplő adatokat. Ha azokban bármilyen hibát észlelnek, vagy valamit módosítani szeretnének, könnyen és gyorsan megtehetik az E-felvételi ügyintézési funkcióit használva.

  Dokumentumpótlás, sorrendmódosítás

  A jelentkezési határidő lejártát követően megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat legkésőbb 2014. július 10-ig kell benyújtaniuk a jelentkezőknek. Ezeket elektronikusan küldhetik be a jelentkezők: beszkennelve és feltöltve az E-felvételi rendszerébe.

  Azok a jelentkezők, akiknek nem áll módjukban a hiányzó dokumentumaikat feltölteni, postán is elküldhetik azok másolatát – egy példányban, a felvételi azonosítószám feltüntetésével – az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre.

  A jelentkezési sorrend módosítására az eljárás során egy alkalommal van lehetőség, legkésőbb 2014. július 10-ig, szintén az E-felvételi felületén a Sorrendmódosítás menüpontban. Szintén az e-felvételi felületén lehet visszavonni a korábban megadott jelentkezési helyet/helyeket.

  Fontos megemlíteni, hogy a változtatások az e-ügyintézési felületen nem jelennek meg azonnal. A módosítások csak az elküldött kérelem feldolgozása után látszódnak a felületen.

  Azok a jelentkezők, akiknek az adat- és sorrendmódosításhoz nem áll módjukban használni az e-felvételi rendszerét, a www.felvi.huhonlap Kérvénytárában megtalálják az ehhez szükséges formanyomtatványokat. A kérelmeket kitöltve és aláírva kell elküldeni az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 postacímre.


  Közösségi funkciók