3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenVárosi diáknap - a legjobbak elismerése

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.25. péntek
 
Utoljára módosítva: 2014-04-28 11:53
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Gyöngyösön idén is városi diáknappal kedveskedett az önkormányzat a diákoknak, valamint a hagyományokhoz híven elismerték a tehetséges fiatalokat.

 

A rendezvény megnyitójaként szolgáló díjátadó ünnepségen dr. Réthy Béla alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. A városvezető hangsúlyozta: a tehetség adottság és lehetőség, amely kemény munkával teljesedik ki. A siker pedig nem más, mint a tehetség megsokszorozódása.

- Minden gyöngyösi nevében elmondhatom, méltán lehetünk büszkék arra, hogy időről időre vannak olyan tehetségeink, akik kitartásukkal és hozzáértésükkel nem csak örömet adnak nekünk, hanem jó hírnevünket viszik a világban – fogalmazott az alpolgármester, majd átadta a kitüntetetteknek a díjakat.

 

A Gyöngyösi Fiatalok a Tudásért díjat Borsik Gábor Bence, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium komplex természettudományok szakos tanulója kapta meg.

 
 

A Gyöngyösi Fiatalok a Művészetekért elismerést Németh Zsuzsa egyházzene-karvezető és orgonista vehette át.

 
 

A Gyöngyösi Fiatalok a Sportért kitüntetést posztumusz Kiss Péter hegymászónak adományozta a város képviselő-testülete. A Himaláján életét vesztő sportoló nevében szülei vették át a jutalmat.

 

A díjátadó ünnepség alkalmad adott arra is, hogy a képviselő-testület Idegenforgalmi, Ifjúsági és Sportbizottsága által meghirdetett „Tanulj, javíts, nyerj!” pályázat nyerteseit kihirdessék. A legszorgalmasabb általános iskolai osztály az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 8. b osztálya lett, míg a legszorgalmasabb középiskolai osztálynak a Berze Nagy János Gimnázium 12. B osztálya bizonyult. Mindkét osztály teljesítményét 150 ezer forinttal díjazta az önkormányzat.

Városi Diáknap

 
28 kép
Dátum: 2014-04-28 11:46:00
 


Közösségi funkciók