3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Átvette megbízólevelét Horváth László

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.18. péntek
 
Utoljára módosítva: 2014-04-18 11:56
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Fidesz-KDNP képviselője azt mondta: a képviselői munka szolgálat, s a bizalmat megköszönve támogatást és segítséget ígért.

 
 

Gyöngyösön vette át országgyűlési képviselői megbízólevelét Horváth László (Fidesz-KDNP). A 2. számú választókörzet győztese tizennyolc jelölt közül került ki győztesen az áprilisi szavazás teljes mértékű feldolgozását követően.

 

Faragó László, Gyöngyös polgármestere gratulált a kormánymegbízottnak a választáson elért eredményhez, valamint megköszönte mindenki munkáját, aki részt az országgyűlési választás sikeres lebonyolításában.

Dr. Magyar Attila, a helyi választási bizottság elnöke, mielőtt Horváth Lászlónak átadta megbízólevelét, elmondta: a képviselőválasztás sok mindenben hasonlít egy futóversenyhez, de még több dologban különbözik is.

- Mindkét esetben egy győztes van, ám addig, amíg a futó a célszalag átszakítása után megpihen, a megválasztott képviselő a célba érés után kezdi el a munkát és erőt vesz a hátra lévő harcokhoz – vélekedett az elnök, aki jó egészséget kívánt a képviselőnek, mert elmondása szerint ez az alapja annak, hogy az erkölcsösség a fejben, az igazságosság pedig a szívbe szülessen meg.

Horváth László a megbízólevél átvétele után megköszönte a választásban közreműködők munkáját, majd hozzátette: az ünnepélyes aktus egyben a közös munka kezdetét is jelenti, hiszen ebben támogatták azok a szavazók, akik voksukkal bizalmat szavaztak neki.

- Ennek a megelőlegezett bizalomnak szeretnék majd eleget tenni és szeretnék méltó lenni rá. Nagypéntek lévén még nagyobb hangsúlyt kap az ember életében az a szolgálat, ami önmagáért fakad, amit nem jellemez viszonzás vagy bármely más ellenszolgáltatás. Ez a képviselői munka alapja – tette hozzá Horváth László.


Közösségi funkciók