3 °C

 
 
9/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

8/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Gyöngyösön ünneplik Heves Megye Napját

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.02.17. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az idei jótékonysági esten összegyűlt adományt a gyöngyösi Bugát Pál Kórház javára fordítják.

   

  A Heves Megyei Önkormányzat 2011 óta minden évben megünnepli Heves Megye Napját, így immár negyedik alkalommal nem a megyebálé, hanem a jótékonyságé, az önzetlen segítségnyújtásé a főszerep – fogalmazott Horváth László, a megyenapi jótékonysági est ötletgazdája, fővédnöke az idei megyenappal kapcsolatos sajtótájékoztatón.

  Horváth László szerint jótékonysági rendezvény mára az összetartozás szimbólumává vált; az idei jótékonysági est során összegyűlt adományt a gyöngyösi Bugát Pál Kórház javára fordítják. Reményeik szerint – a kórház egy új inkubátort vásárolhat majd a szülészeti nőgyógyászati osztály számára.

  - A gyöngyösi kórházban évente 800 szülést vezetnek le, ezért igen fontos, hogy a már meglévő 3 inkubátor mellé egy igazán korszerű gép is a rendelkezésre álljon –- mondta a kormánymegbízott.

  Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke arról beszélt: a rendezvénynek ezúttal a gyöngyösi sportcsarnok ad helyet, 2014. március 21-én, 19 órától. Elővételi jegyvásárlásra február 20-tól lesz lehetőség a gyöngyösi és az egri Tourinform Irodában, a Heves Megyei Önkormányzat Elnöki Kabinetjében, a gyöngyösi sportcsarnokban, valamint a gyöngyösi Radír Centrumban.

  A megyei közgyűlés elnöke hozzátette: az est nyitányaként idén is átadják a Heves Megye Nagykövete címet. A díjátadót követően a Csík Zenekar egész estés, élő koncertjét tekintheti meg a közönség.

  Szabó Attila, a Kossuth-díjas zenekar hegedűművésze a sajtótájékoztatón elmondta: 19 éves kora óta él Heves megyében, így külön öröm számára, hogy Gyöngyösön léphet fel egy nemes cél érdekében. Hozzátette: az idén 26 éves zenekar jelenleg egy új lemezen dolgozik, amelyről több számot is hallhat majd a közönség a március 21-ei jótékonysági esten.

  A rendezvény sikeréhez Gyöngyös is igyekszik hozzájárulni, legelőször is azzal, hogy térítésmentesen biztosítja a helyszínt a rendezvényhez.


  Közösségi funkciók