3 °C

 
 
7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

2/2021.(I.22.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 22-én rendeletet alkotott AZ EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS KÖRZETEIRŐL szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Tájékoztató az állatvédelmi hatósági jogkörök gyakorlásáról

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján az állatvédelmi törvényben foglaltak tekintetében a NÉBIH, az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatal, Megyei Kormányhivatal, a Járási Hivatal, valamint a települési jegyző a kijelölt állatvédelmi hatóság.

Bővebben


Kulturális kerekasztal: összehangolni a programokat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.02.03. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Második alkalommal ülésezett a gyöngyösi Kulturális Kerekasztal.

   

  A gyöngyösi Kulturális Kerekasztal célja a városban zajló rendezvények összehangolása, elsősorban annak érdekében, hogy a kezdeményezések erősítsék, s ne - esetlegesen - kioltsák egymást.

  A Gyöngyösi Városi Televízió híradója arról számolt be: a kerekasztal ülésén megvitatták az idei programok tervezetét, igyekezve kiszűrni a program-ütközéseket.

  A tanácskozásra mintegy hetven szervezet képviselőit hívták meg, mintegy harmincan el is fogadták az invitálást.

  Az Aktuálisnak Bozsik István alpolgármester elmondta: a tavalyi első kulturális kerekasztal elérte célját, a város kulturális rendezvényeit többnyire sikeresen tudták összehangolni. Az idei műsornaptár kapcsán ugyanez a cél. Korábban szerettek volna a környező településekkel is egyeztetni, ám ezt legtöbben nem fogadták jó szívvel, így tájékoztató jelleggel küldik el a gyöngyösi programok listáját a környező községeknek.

  A tanácskozáson szó esett arról is, hogy a Fő téren és a Hanisz téren miképp lenne célszerű kizárólag oda illő programokat rendezni, s a „vurstli-jellegű” programelemeket máshová telepíteni. Minderről az egyházzal is szükségesnek tartják az egyeztetést a kerekasztal résztvevői.


  Közösségi funkciók