3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Virtuális és valódi séta a Károly Róbert Főiskolán

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.01.20. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A gyöngyösi Károly Róbert Főiskola szeretné megkönnyíteni a továbbtanulni szándékozók dolgát és a főiskola megismerését célzó virtuális sétára hívja az érdeklődőket.

   

  Azoknak, akik az online világ után a valós főiskolai életbe is szeretnének bepillantani az Ablak a főiskolára projekt keretében van lehetőségük minderre. Az intézmény lehetőséget biztosít az előzetesen regisztrált érdeklődőknek, leendő hallgatóknak arra, hogy betekintsenek a főiskola életébe. Biztosítja számukra, hogy az általunk kiválasztott előadásokba, vagy szakmai gyakorlatokba - előre egyeztetett időszakban - bepillanthassanak.

  Az előadásokra és gyakorlati foglalkozásokra az adott napot megelőző napon 12 óráig lehetne regisztrálni, limitált férőhelyekkel. A regisztrációs lap a főiskola honlapjáról lesz elérhető. A főiskola az online tájékozódást elősegítendő microsite-ot is létrehozott, melyen a továbbtanulással összefüggő legfontosabb információk érhetők el - közölte az intézmény sajtóreferense.


  Közösségi funkciók