3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenElismerés két gyöngyösi rendőrnek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.01.14. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy égő házból mentettek ki egy eszméletlen férfit.

   

  Kibővített igazgatói értekezletet tartott a katasztrófavédelem január 13-án. A találkozón több kitüntetést is átadtak.

  2013. december 12-én tűz ütött ki egy, a gyöngyösi vasútállomáshoz közeli házban. Az égő épületben ketten tartózkodtak, egyikük kimenekült, ő értesítette a tűzoltókat. A helyszínre elsőként két, arra járőröző rendőr érkezett, akik bementek az épületbe, megkeresték és kihozták a bennrekedt, eszméletlenül fekvő férfit, majd átadták az időközben kiérkező mentősöknek a füstmérgezést szenvedett sérültet. Az esemény során tanúsított kiemelkedő helytállása elismeréseként a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője, Dr. Bakondi György tű. altábornagy ajándéktárgyat adományozott Csomós Ferenc és Szabó Dániel rendőr őrmestereknek, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság járőreinek - mondta el az igazgatói értekezlet kapcsán Antal Erika megyei katasztrófavédelmi szóvivő.


  Közösségi funkciók