3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenGyűjtik és elégetik a karácsonyfákat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.01.08. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A komposztálás nem hoz eredményt, ezért eltüzelik a kiszolgált fenyőket.

   

  Megkezdte a kiszolgált karácsonyfák begyűjtését a Gyöngyösi Hulladékkezelő. A kommunális hulladéktól elkülönítve gyűjtik és energetikai célokra hasznosítják a kidobott fákat, azaz elégetik azokat - mondta el Sári Péter, a Gyöngyösi Hulladékkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetője a GyTv híradójának.

  Korábban próbálkoztak komposztálással is, ám a fenyők gyanta-tartalma miatt ez nem vezetett eredményre - tette hozzá a szakember, megemlítve azt is: az utóbbi időben tapasztalható, hogy a kertvárosi övezetben egyre kevesebb fenyőt dobnak ki, vélhetően maguk tüzelik el a tulajdonosok a fákat.


  Közösségi funkciók