3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenA gyermekosztályt segíti a focigála

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.01.02. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Műszert vásárol a Bugát Pál Kórház a focigála szervezőinek adományából.

   

  A csecsemők légzésfunkcióját mérő készüléket vásárol a Bugát Pál Kórház abból az adományból, melyet az év végén Gyöngyösön megtartott „Focival a gyógyulásért Jótékonysági focigála” szervezői ajándékoztak a kórház gyermekosztályának - közölte az intézmény sajtóreferense.

  Weisz Péter főigazgató a támogatást példaértékűnek és követésre méltónak nevezte. Elmondta azt is: tavaly több millió forint adomány, támogatás érkezett a kórházba a város vállalkozóinak jóvoltából, ami a cégek társadalmi felelősségvállalását és a kórház iránti bizalom erősödését egyaránt mutatja.


  Közösségi funkciók