3 °C

 
 
9/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

8/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Évet értékelt a járási hivatal

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.18. szerda
 
Utoljára módosítva: 2013-12-18 17:55
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Gyöngyösi Járási Hivatal évzáró állományi értekezleten értékelte az elmúlt egy évet.

 

Dr. Bekecs Andrea hivatalvezető az évzáró rendezvényen áttekintette a január 1-jei megalakulás óta eltelt időszakot, ismertette és értékelte az elvégzett feladatokat.

Dr. Bekecs Andrea a járás előnyeként említette, hogy olcsóbb, átláthatóbb és hatékonyabb lett az államigazgatás szervezetrendszere. Sikerült egységes ügyfélfogadási időt kialakítani a törzskarban és a szakigazgatási szerveknél, valamint megszűnt az ügyfélmentes szünnap. Azonos szabvány szerint biztosított a feladat- és a hatáskör ellátás, biztosított az egységes jogalkalmazás, mindemellett a ritkán előforduló ügyeket is szakértelemmel tudják ellátni.

 
Dr. Bekecs Andrea: a ritkán előforduló ügyeket is szakértelemmel tudják elintézni

A Gyöngyösi Járási Hivatal évzáró rendezvényén köszöntötte a hivatal dolgozóit dr. Réthy Béla alpolgármester, aki hangsúlyozta: a félelmekkel ellentétben az év elején sikerült gördülékenyen felállítani a járást, mint régi-új szervezetet, amely struktúrájában és feladataiban is megújult.

 

Az alpolgármester méltatta a járás és a gyöngyösi önkormányzat példaértékű együttműködését, valamint kiemelte, hogy 2013-ban mintegy tízmillió forintot fordított a város annak az épületszárnynak a felújítására, melyben a járási hivatal is helyet kapott. Ezzel is hozzájárulva a kulturált és ügyfélbarát környezet kialakításához.

A rendezvényen részt vett a Heves Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Balás István, valamint igazgatója, dr. Demeter András. Megtisztelte jelenlétével a járási törzskarban dolgozó kormánytisztviselőket a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gyöngyösi Kirendeltségének vezetője, dr. Zólyomi Géza, a Helyi Védelmi Bizottság katasztrófavédelmi elnökhelyettese, Magda István, valamint Gyöngyös rendőrkapitánya, Balogh Tibor.

Részt vettek az értekezleten a járási szakigazgatási szervek - építési hatóság, gyámhivatal, munkaügy, földhivatal, állategészségügy – vezetői is.

Az ünnepség végén a törzskar személyi állományába tartozó kormánytisztviselők közül kormánymegbízotti dicséretben részesült Gráfné Czövek Izabella, a Hatósági Osztály ügyintézője, Nyírfáné Földi Éva ügysegéd, és az Okmányirodai Osztályról Kajos Zoltánné.


Közösségi funkciók