3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenÉvet értékelt a járási hivatal

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.18. szerda
 
Utoljára módosítva: 2013-12-18 17:55
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Gyöngyösi Járási Hivatal évzáró állományi értekezleten értékelte az elmúlt egy évet.

 

Dr. Bekecs Andrea hivatalvezető az évzáró rendezvényen áttekintette a január 1-jei megalakulás óta eltelt időszakot, ismertette és értékelte az elvégzett feladatokat.

Dr. Bekecs Andrea a járás előnyeként említette, hogy olcsóbb, átláthatóbb és hatékonyabb lett az államigazgatás szervezetrendszere. Sikerült egységes ügyfélfogadási időt kialakítani a törzskarban és a szakigazgatási szerveknél, valamint megszűnt az ügyfélmentes szünnap. Azonos szabvány szerint biztosított a feladat- és a hatáskör ellátás, biztosított az egységes jogalkalmazás, mindemellett a ritkán előforduló ügyeket is szakértelemmel tudják ellátni.

 
Dr. Bekecs Andrea: a ritkán előforduló ügyeket is szakértelemmel tudják elintézni

A Gyöngyösi Járási Hivatal évzáró rendezvényén köszöntötte a hivatal dolgozóit dr. Réthy Béla alpolgármester, aki hangsúlyozta: a félelmekkel ellentétben az év elején sikerült gördülékenyen felállítani a járást, mint régi-új szervezetet, amely struktúrájában és feladataiban is megújult.

 

Az alpolgármester méltatta a járás és a gyöngyösi önkormányzat példaértékű együttműködését, valamint kiemelte, hogy 2013-ban mintegy tízmillió forintot fordított a város annak az épületszárnynak a felújítására, melyben a járási hivatal is helyet kapott. Ezzel is hozzájárulva a kulturált és ügyfélbarát környezet kialakításához.

A rendezvényen részt vett a Heves Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Balás István, valamint igazgatója, dr. Demeter András. Megtisztelte jelenlétével a járási törzskarban dolgozó kormánytisztviselőket a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gyöngyösi Kirendeltségének vezetője, dr. Zólyomi Géza, a Helyi Védelmi Bizottság katasztrófavédelmi elnökhelyettese, Magda István, valamint Gyöngyös rendőrkapitánya, Balogh Tibor.

Részt vettek az értekezleten a járási szakigazgatási szervek - építési hatóság, gyámhivatal, munkaügy, földhivatal, állategészségügy – vezetői is.

Az ünnepség végén a törzskar személyi állományába tartozó kormánytisztviselők közül kormánymegbízotti dicséretben részesült Gráfné Czövek Izabella, a Hatósági Osztály ügyintézője, Nyírfáné Földi Éva ügysegéd, és az Okmányirodai Osztályról Kajos Zoltánné.


Közösségi funkciók