3 °C

 
 
6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

2/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

BővebbenÉvet értékelt a járási hivatal

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.18. szerda
 
Utoljára módosítva: 2013-12-18 17:55
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Gyöngyösi Járási Hivatal évzáró állományi értekezleten értékelte az elmúlt egy évet.

 

Dr. Bekecs Andrea hivatalvezető az évzáró rendezvényen áttekintette a január 1-jei megalakulás óta eltelt időszakot, ismertette és értékelte az elvégzett feladatokat.

Dr. Bekecs Andrea a járás előnyeként említette, hogy olcsóbb, átláthatóbb és hatékonyabb lett az államigazgatás szervezetrendszere. Sikerült egységes ügyfélfogadási időt kialakítani a törzskarban és a szakigazgatási szerveknél, valamint megszűnt az ügyfélmentes szünnap. Azonos szabvány szerint biztosított a feladat- és a hatáskör ellátás, biztosított az egységes jogalkalmazás, mindemellett a ritkán előforduló ügyeket is szakértelemmel tudják ellátni.

 
Dr. Bekecs Andrea: a ritkán előforduló ügyeket is szakértelemmel tudják elintézni

A Gyöngyösi Járási Hivatal évzáró rendezvényén köszöntötte a hivatal dolgozóit dr. Réthy Béla alpolgármester, aki hangsúlyozta: a félelmekkel ellentétben az év elején sikerült gördülékenyen felállítani a járást, mint régi-új szervezetet, amely struktúrájában és feladataiban is megújult.

 

Az alpolgármester méltatta a járás és a gyöngyösi önkormányzat példaértékű együttműködését, valamint kiemelte, hogy 2013-ban mintegy tízmillió forintot fordított a város annak az épületszárnynak a felújítására, melyben a járási hivatal is helyet kapott. Ezzel is hozzájárulva a kulturált és ügyfélbarát környezet kialakításához.

A rendezvényen részt vett a Heves Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Balás István, valamint igazgatója, dr. Demeter András. Megtisztelte jelenlétével a járási törzskarban dolgozó kormánytisztviselőket a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gyöngyösi Kirendeltségének vezetője, dr. Zólyomi Géza, a Helyi Védelmi Bizottság katasztrófavédelmi elnökhelyettese, Magda István, valamint Gyöngyös rendőrkapitánya, Balogh Tibor.

Részt vettek az értekezleten a járási szakigazgatási szervek - építési hatóság, gyámhivatal, munkaügy, földhivatal, állategészségügy – vezetői is.

Az ünnepség végén a törzskar személyi állományába tartozó kormánytisztviselők közül kormánymegbízotti dicséretben részesült Gráfné Czövek Izabella, a Hatósági Osztály ügyintézője, Nyírfáné Földi Éva ügysegéd, és az Okmányirodai Osztályról Kajos Zoltánné.


Közösségi funkciók