3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Az igazi ajándék mi magunk vagyunk

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.18. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Szent Bertalan-templomban a Felsővárosi Általános Iskola diákjai adtak műsort, majd az ünneplők meggyújtották a gyertyákat a mindenki karácsonyfájánál.

   

  - Az igazi ajándék mi magunk vagyunk. Az igazi ajándék bátorít, erőt ad és meggyógyítja a lelket – hangsúlyozta köszöntőjében Faragó László polgármester a városi karácsonyi ünnepségen. Úgy vélte: fontos, hogy legalább karácsony közeledtével megálljunk és figyeljünk egymásra.

  Az ünnepségnek a hagyományokhoz híven a Szent Bertalan-templom adott otthont, ahol Juhász Ferenc plébános-kanonok arra hívta fel a jelenlévők figyelmét, hogy örüljenek és szeressék az életet.

  Városi karácsonyi ünnepség

   
  30 kép
  Dátum: 2013-12-18 17:35:00
   

  A karácsonyi műsort a Felsővárosi Általános Iskola diákjai mutatták be, akik csengőszóval, regöléssel, versekkel és énekkel töltötték meg a templomot.

  Az ünnepi műsort követően Juhász Ferenc kanonok a polgármesterrel közösen meggyújtotta a karácsonyfán lévő gyertyát.

  Az ünnep közeledtével megnyitott a Szent Bertalan-templom közelében lévő Szeretetsátor is, ahol a hét minden napján 15.30 órától este fél hétig forró teával és forralt borral, valamint ünnepi finomságokkal kínálják a vendégeket a karitatív akciót támogató cégek és szervezet jóvoltából.


  Közösségi funkciók