3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Éjjel mentek a pékségekbe az ellenőrök

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.17. kedd
 
Utoljára módosítva: 2013-12-17 09:31
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Feketén dolgozó alkalmazottakat és más szabálytalanságokat is találtak.

   

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a NÉBIH szakembereivel és a rendőrséggel közösen ellenőrizte a Heves megyei pékségeket, mivel sok jogszabálysértésre, szabálytalanságra utaló információ, bejelentés érkezett az adóhivatalhoz - közölte dr. Körtvélyesi Zsuzsanna, a NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága sajtóreferense.

  Mint a főosztályvezető elmondta: két pékség sütőüzemében éjjel jelentek meg az ellenőrök, akik feketemunkásokra bukkantak, ráadásul a szállítólevelek is szabálytalanságokat tükröztek.

  - A társaságok vizsgálata minden bizonnyal nem ér véget a helyszíni szemlével. Az adózók számíthatnak arra, hogy a NAV a jövőben is gyakran nem várt időpontokban végzi az ellenőrzéseket szokatlan ellenőrzési módszerek alkalmazásával - jegyezte meg a sajtóreferens.


  Közösségi funkciók