3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenÉjjel mentek a pékségekbe az ellenőrök

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.17. kedd
 
Utoljára módosítva: 2013-12-17 09:31
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Feketén dolgozó alkalmazottakat és más szabálytalanságokat is találtak.

   

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a NÉBIH szakembereivel és a rendőrséggel közösen ellenőrizte a Heves megyei pékségeket, mivel sok jogszabálysértésre, szabálytalanságra utaló információ, bejelentés érkezett az adóhivatalhoz - közölte dr. Körtvélyesi Zsuzsanna, a NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága sajtóreferense.

  Mint a főosztályvezető elmondta: két pékség sütőüzemében éjjel jelentek meg az ellenőrök, akik feketemunkásokra bukkantak, ráadásul a szállítólevelek is szabálytalanságokat tükröztek.

  - A társaságok vizsgálata minden bizonnyal nem ér véget a helyszíni szemlével. Az adózók számíthatnak arra, hogy a NAV a jövőben is gyakran nem várt időpontokban végzi az ellenőrzéseket szokatlan ellenőrzési módszerek alkalmazásával - jegyezte meg a sajtóreferens.


  Közösségi funkciók