3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


A polgármesteri hivatal ünnepi munkarendje

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.16. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Decemberben az év végi ünnepekhez kapcsolódó változás miatt a polgármesteri hivatal nyitva tartási rendje és ügyfélfogadási ideje megváltozik.

   

  December 21-én, szombaton - a naptáritól eltérő munkanapon – a gyöngyösi polgármesteri hivatalban nem lesz ügyfélfogadás.

  December 23-án a megszokott munkarendben, reggel fél 8-tól délután négy óráig várják az ügyfeleket. December 24. és 27. is pihenőnap lesz, ezeken a napokon zárva tart a városháza.

  Az év két utolsó napján, december 30-án és 31-én, hétfőn és kedden a nyitva tartási rendnek megfelelően fogadják a polgármesteri hivatalban az ügyfeleket.

  A jövő év első napján a városháza zárva tart.


  Közösségi funkciók