3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Bezárkózás helyett nyissuk ki szívünket

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.16. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2013-12-16 11:10
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Juhász Ferenc plébános-kanonok gyújtotta meg a harmadik adventi gyertyát Gyöngyösön.

   

  Mostanában gyakran hallani, hogy például a rendőrség figyelmezteti főként az időseket: ne nyissanak ajtót idegeneknek, ne engedjenek be a lakásukba senki ismeretlent. Advent időszakában mégis az a fontos, hogy kinyissuk az ajtót, legalábbis képletesen, a szív és a lélek ajtóit - erről beszélt a harmadik adventi gyertya meggyújtásakor Juhász Ferenc plébános.

  Advent harmadik gyertyája ég

   
  19 kép
  Dátum: 2013-12-16 10:57:00

  Juhász Ferenc plébános-kanonok gyújtotta meg a harmadik gyertyát Gyöngyös adventi koszorúján.

   

  A kanonok emlékeztetett arra is: a harmadik gyertya az öröm jelképe, s azt kívánta mindenkinek, hogy ez az öröm költözzön be a szívekbe és a lelkekbe.


  Közösségi funkciók