3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Báry Péter és Palik Tibor az Év vállalkozói

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.08. vasárnap
 
Utoljára módosítva: 2013-12-08 08:36
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Vállalkozók Országos Szövetsége által alapított Év Vállalkozója díjjal a legkiválóbb szakmai teljesítményt és egyben az elkötelezett közéleti szerepvállalást tanúsító vállalkozások munkáját ismerik el.

   
   
  Báry Péter átveszi az Év vállalkozója díjat

  Hagyomány, hogy a Vállalkozók Napján állami és miniszteri kitüntetéseket osztanak ki. December 6-án Budapesten a Vállalkozók Országos Szövetsége Év Vállalkozója díját két gyöngyösi vállalkozó vehette át: Báry Péter, a Mayer Hw&Sw Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Palik Tibor, az ÉLPAK Zrt. vezérigazgatója.

   
   
  Palik Tibor, az Élpak Zrt. vezérigazgatója az Év vállalkozója díj birtokosa

  A díjazottak között további Heves megyeiek is szerepeltek: az Év vállalkozója díjat kapta dr. Bánhidy Péter, a Heves Megyei Vízmű Zrt. vezérigazgatója és dr. Csabai Zsolt, a GMR-Group Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

   

  A VOSZ jubileumi elismerését kapta Bodrogi Csaba.

  Az ünnepségen Varga Mihály a foglalkoztatottság növekedéséről, a gazdaságot támogató hitelprogramokról és a munkahelyvédelmi akciótervről beszélt, és hangsúlyozta azt is: a kormány intézkedései révén csökkentek a vállalkozások adminisztrációs terhei.

  Demján Sándor ünnepi beszédében egyebek mellett azt emelte ki: véleménye szerint a növekedés mára látható, és biztató, hogy a jövőben is folytatódni fog.


  Közösségi funkciók