3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenA katasztrófavédelem is szemlézte a téli felkészülést

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.11.27. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves Megyei Igazgatóságával közös szemlét végzett az egri, a gyöngyösi, a hevesi és a káli üzemmérnökségénél.

   

  A szemle célja az volt, hogy a Magyar Közút Zrt-nél alkalmazott technikai eszközöket közösen leellenőrizzük és megvizsgáljuk. A közeledő télre fel kell készülnie mindkét szervezetnek, ezért meg kellett vizsgálni a gépjárműveket, azok hatékonyságát és az alkalmazott szóróanyagokat - mondta el Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

  A szemle mindenhol sikeresen zárult, hiszen semmilyen hiányosságot nem tapasztalt egyik szervezet sem, a gépek és a technikai eszközök a rendkívüli téli időjárás okozta helyzetek kezelésére alkalmasak.

  A közútkezelő huszonkilenc kombinált eszköz hordozóval (alkalmas a sószórásra, és hóeke is egyben), hat hómaróval, négy rakodóval, és két hómaró adapterrel (ekével vezérelhető) áll készen, hogy a téli időjárás adta nehézségeket leküzdjék. Heves megyében összesen 1172 kilométernyi útszakaszról gondoskodik a közútkezelő, ezen kívül a káli üzemmérnökséghez további 60 kilométernyi autópálya-szakasz tartozik.


  Közösségi funkciók