3 °C

 
 
Kik legyenek az év sportolói?

Gyöngyös Város Önkormányzata várja a felterjesztéseket az Év Sportolói és az Év Sportszakembere kitüntetésekre. A javaslatokat december 5-ig lehet eljuttatni a városházára.

Minden daganatos betegnek hasznos lehet a gyógytorna

A prosztatarákból való gyógyulás esélyét adó műtét vagy sugárkezelés és a korszerű gyógyszeres terápiák mellett a rendszeresen végzett testmozgás és a gyógytorna is hozzá tud járulni a felépüléshez, mégis kevesen élnek vele – hangzott el Gyöngyösön, a prosztatarákos betegeket segítő 10 Ezer Lépés Program Heves megyei állomásán.

Vezetőváltás a Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Kft. élén

Személyi kérdésekről is döntött megalakulását követő első ülésén a gyöngyösi képviselő-testület, amely órákig tárgyalta a kerékpárút ügyét, döntött az Üdülősor utca felújításának befejezéséről, útfelújításokról és kitüntetésről is.

Meghosszabbított nyitvatartás és ünnepi ügyelet a temetőkben

A Mindenszentek és Halottak Napja alkalmából a temetők november 1. és 4. között reggel 7-től este 9-ig tartanak nyitva. A temetőket üzemeltető Városgondozási Zrt. több ezer látogatóra számít, így arra kérik őket, hogy tartsák be a temetők rendjét. A mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező gépjárművezetőknek pedig szabad bejárást biztosítanak november 1-jén és 2-án 7-től 12 óráig.

Heves megyei összefogás a rák ellen Gyöngyösön

A Magyar Rákellenes Liga egész Heves megyéből várja a résztvevőket az országos 10 Ezer Lépés Program idei Heves megyei rendezvényére: Gyöngyösön szakorvosi és gyógytornász előadás is várja a férfiakat - és a hölgyek részvételére is számítanak.

Bővebben
32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

31/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

30/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott a helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 7/2015. (II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

29/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben

Megnyitott a Nyitok Tanulási Központ Gyöngyösön

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.11.25. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Tucatnyi, részben akkreditált képzéssel, személyre szabott tanácsadással és egyéb ingyenes szolgáltatással várja az érdeklődőket a gyöngyösi tanulási központ.

   

  Tanulási Központunk a város szívében, a Főtér közelében várja a tanulni vágyókat. Segítséget nyújtunk azoknak, akik szeretnék fejleszteni magukat, hogy sikeresebbek legyenek a munkakeresésben vagy megtartsák jelenlegi munkahelyüket. Központunkban az oktatás nem a hagyományos iskolai keretek között történik, egyéni igényekhez alkalmazkodva tanulhatnak a hozzánk fordulók - mondta az uniós támogatással működő országos program keretében létrejött gyöngyösi iroda megnyitásakor Lénárd Gábor, a program szakmai vezetője.

  A Belváros tér 2. szám alatt megnyitott irodában akkreditált nyelvi és informatikai képzésekkel, valamint további, az álláskeresést, a mindennapi tevékenységeket segítő tanfolyamokkal és személyre szabott tanácsadással várják az érdeklődőket.

  Mint elhangzott: egyelőre tizennégy képzést kínálnak, de a helyi adottságokhoz illetve igényekhez igazodva továbbiakra is van illetve lesz lehetőség.

  Szolgáltatásaikat nem csak munkavállalóknak vagy leendő munkavállalóknak, hanem gyöngyösi és Gyöngyös környéki munkaadóknak is kínálják, amennyiben ők a dolgozóikat nem egy teljes OKJ-s tanfolyam keretében, hanem speciális részterületen kívánják fejleszteni.

  A projekt keretében a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) az országban ötven tanulási központot hoz létre, a Heves megyei gesztorszervezete a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány.

  A gyöngyösi tanulási központ két teremből áll, mindkettőben korszerű informatikai eszközök is szolgálják az ismeretszerzést.

  Bővebb információk a projekt honlapján elérhetők.


  Közösségi funkciók