3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenMegnyitott a Nyitok Tanulási Központ Gyöngyösön

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.11.25. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Tucatnyi, részben akkreditált képzéssel, személyre szabott tanácsadással és egyéb ingyenes szolgáltatással várja az érdeklődőket a gyöngyösi tanulási központ.

   

  Tanulási Központunk a város szívében, a Főtér közelében várja a tanulni vágyókat. Segítséget nyújtunk azoknak, akik szeretnék fejleszteni magukat, hogy sikeresebbek legyenek a munkakeresésben vagy megtartsák jelenlegi munkahelyüket. Központunkban az oktatás nem a hagyományos iskolai keretek között történik, egyéni igényekhez alkalmazkodva tanulhatnak a hozzánk fordulók - mondta az uniós támogatással működő országos program keretében létrejött gyöngyösi iroda megnyitásakor Lénárd Gábor, a program szakmai vezetője.

  A Belváros tér 2. szám alatt megnyitott irodában akkreditált nyelvi és informatikai képzésekkel, valamint további, az álláskeresést, a mindennapi tevékenységeket segítő tanfolyamokkal és személyre szabott tanácsadással várják az érdeklődőket.

  Mint elhangzott: egyelőre tizennégy képzést kínálnak, de a helyi adottságokhoz illetve igényekhez igazodva továbbiakra is van illetve lesz lehetőség.

  Szolgáltatásaikat nem csak munkavállalóknak vagy leendő munkavállalóknak, hanem gyöngyösi és Gyöngyös környéki munkaadóknak is kínálják, amennyiben ők a dolgozóikat nem egy teljes OKJ-s tanfolyam keretében, hanem speciális részterületen kívánják fejleszteni.

  A projekt keretében a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) az országban ötven tanulási központot hoz létre, a Heves megyei gesztorszervezete a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány.

  A gyöngyösi tanulási központ két teremből áll, mindkettőben korszerű informatikai eszközök is szolgálják az ismeretszerzést.

  Bővebb információk a projekt honlapján elérhetők.


  Közösségi funkciók