3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenNem emelkednek a helyi adók jövőre

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.11.22. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A képviselő-testület elfogadta a 2014-es évre vonatkozó helyiadó-rendeletet.

   

  Nem emelkednek a helyi adók Gyöngyösön 2014-ben. Az önkormányzat ezzel együtt az ideinél magasabb adóbevételt tervez, elsősorban az ipari parkban letelepedett pelenkagyárnak köszönhetően. A képviselő-testületi ülésen vita bontakozott ki az adócsökkentés lehetőségéről. Erre az építményadó esetében lát lehetőséget az önkormányzat, azonban csak a költségvetés tárgyalásakor döntenek róla - számolt be a Gyöngyösi Városi Televízió a képviselő-testület ülésén történtekről.

  A képviselők módosították a lakásrendeletet is, egyebek mellett azzal, hogy az óvadék két részletben is megfizethető lesz.

  A villamosenergia-szolgáltatásra kiírt közbeszerzési eljárás eredményeként az MVM Partner Zrt. lesz a szolgáltató a jövőben, az útkarbantartási feladatokra pedig közbeszerzési eljárást írnak ki, mivel az eddig szolgáltató cég szerződése lejárt.

  A képviselők hozzájárultak ahhoz, hogy 80x80 méteres kamionparkoló épüljön az ipari parkban, ahhoz azonban nem adták jóváhagyásukat, hogy Gyöngyös Város Barátainak Köre „Gyöngyösért” elnevezéssel kitüntetést alapítson. A testület szerint ugyanis ez összetéveszthető lenne a legmagasabb városi elismeréssel, a díszpolgári címmel is járó Pro Civitate - azaz \"A városért\" - kitüntetéssel.


  Közösségi funkciók