3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenA fenntarthatóság szakmai követe

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.11.20. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Lakatos Zsófia, a Hill and Knowlton Hungary Kft. ügyvezető igazgatója kapta idén a „Fenntarthatóság Szakmai Követe” díjat.

   

  Idén immár 14. alkalommal osztották ki a 2000-ben alapított Üzleti Etikai Díjat. Az üzleti élet egyik rangos elismerésévé vált díjat László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője azzal a szándékkal hozták létre, hogy azok a vállalkozások, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben és erősítik a bizalmat a társadalom és az üzleti szféra között, minden évben a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek.

  Az Üzleti Etikai Díj nyertesei 2013-ban:

  Kisvállalat: AlphaSonic Kft.
  Középvállalat: Kulcs-Soft Számítástechnikai Nyrt.
  Középvállalat: BI-KA Logisztika Kft.
  Nagyvállalat: Alcufer Kft.
  Multinacionális vállalat: Magyar Suzuki Zrt.

  Az üzleti Etikai díj alapítói idén adták át először a „Fenntarthatóság Szakmai Követe” díjat. Az elismerést Lakatos Zsófia, a Hill and Knowlton Hungary Kft. ügyvezető igazgatója kapta.

  A díjat az alapítók minden évben annak a szakembernek ítélik oda, aki mindennapi munkájában elkötelezetten törekszik arra, hogy vállalati ügyfelei körében elterjedjék és erősödjék a fenntartható fejlődés iránti felelősségvállalás - közölte a Piac & Profit és a Budapest Klub közös közleményében.


  Közösségi funkciók