3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Miniszteri elismerés a gyöngyösi ápolóknak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.11.05. kedd
 
Utoljára módosítva: 2013-11-05 14:08
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Batthyány-Strattmann László tiszteletére szervezett ünnepségen vehette át a miniszteri elismerő oklevelet a Bugát Pál Kórház ápolási osztálya.

   

  A magyar gyógyítók egyik legnagyobb alakja, Batthyány-Strattmann László tiszteletére rendezett fővárosi ünnepségen vette át a szaktárca rangos elismerését, a Miniszteri Oklevelet a Bugát Pál Kórház Ápolási Osztálya.

  Az osztály húsz ágyon emelt szintű ápolást nyújt azoknak, akik állapota folyamatos ellátást igényel, de rendszeres orvosi ellenőrzésre már nem szorulnak. Az itt dolgozók az egyénre szabott, az ápolásra szoruló állapotának megfelelő gondozással, kimagasló szakmai és empatikus hozzáállásukkal vívták ki az ápoltak és a hozzátartozóik elismerését.

  Az osztályon dolgozó nővérek feladatukat csapatként is példaszerűen végzik. A szorosan vett szakmai munkájuk mellett odaadással folytatják a betegek tanítását állapotuk elfogadására, együttműködésük fejlesztésére.

  Az osztály jó kapcsolatot ápol a házi szakápolási, szociális gondozói, háziorvosi szolgálatokkal. Munkájukban elengedhetetlen a jó együttműködés a többi kórházi osztállyal, és ezt magas fokon művelik is.

  Az ellátás színvonalának megtartása, és a szolgáltatás sokszínűsége naponta állítja az osztály munkatársait kihívás elé. Lelkiismeretes módon, kifogástalan szakmaisággal végzik munkájukat, ennek elismerésére kapta meg a november 5-i ünnepségen az Emberi Erőforrások Miniszteri Oklevél kitüntetést a gyógyító közösség - tudatta a Bugát Pál kórház.


  Közösségi funkciók