3 °C

 
 
Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án!

Egész napos programsorozattal, koncertekkel, tűzijátékkal várja az ünneplőket Gyöngyös önkormányzata augusztus 20-án a Fő téren.

Permeteznek

A gesztenye- és platánfák permetezését végzik Gyöngyösön augusztus 16-a és 18-a között.

Szúnyogot irtanak

Szúnyoggyérítést végeznek 2019. augusztus 22-én, csütörtökön, eső esetén augusztus 23-án, pénteken 20 és 24 óra között Gyöngyösön, a Procter & Gamble gyáregységében, a Jedlik Ányos utca 4. szám alatt.

Két új játszóvár épült a városban

Gyöngyös önkormányzata a város idei költségvetéséből jelentős összeget fordít a játszóterek felújítására. Legutóbb két játszóvárat is birtokba vehettek a gyerekek.

Megújult a városi könyvtár

Több mint 4 millió forintból újult meg a Vachott Sándor Városi Könyvtár polcrendszere, valamint a kölcsönzői és olvasói terek padlóburkolata.

Bővebben
24/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

22/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

21/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI 2018. ÉVI PÉNZMARADVÁNYÁRÓL.

20/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Miniszteri elismerés a gyöngyösi ápolóknak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.11.05. kedd
 
Utoljára módosítva: 2013-11-05 14:08
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Batthyány-Strattmann László tiszteletére szervezett ünnepségen vehette át a miniszteri elismerő oklevelet a Bugát Pál Kórház ápolási osztálya.

   

  A magyar gyógyítók egyik legnagyobb alakja, Batthyány-Strattmann László tiszteletére rendezett fővárosi ünnepségen vette át a szaktárca rangos elismerését, a Miniszteri Oklevelet a Bugát Pál Kórház Ápolási Osztálya.

  Az osztály húsz ágyon emelt szintű ápolást nyújt azoknak, akik állapota folyamatos ellátást igényel, de rendszeres orvosi ellenőrzésre már nem szorulnak. Az itt dolgozók az egyénre szabott, az ápolásra szoruló állapotának megfelelő gondozással, kimagasló szakmai és empatikus hozzáállásukkal vívták ki az ápoltak és a hozzátartozóik elismerését.

  Az osztályon dolgozó nővérek feladatukat csapatként is példaszerűen végzik. A szorosan vett szakmai munkájuk mellett odaadással folytatják a betegek tanítását állapotuk elfogadására, együttműködésük fejlesztésére.

  Az osztály jó kapcsolatot ápol a házi szakápolási, szociális gondozói, háziorvosi szolgálatokkal. Munkájukban elengedhetetlen a jó együttműködés a többi kórházi osztállyal, és ezt magas fokon művelik is.

  Az ellátás színvonalának megtartása, és a szolgáltatás sokszínűsége naponta állítja az osztály munkatársait kihívás elé. Lelkiismeretes módon, kifogástalan szakmaisággal végzik munkájukat, ennek elismerésére kapta meg a november 5-i ünnepségen az Emberi Erőforrások Miniszteri Oklevél kitüntetést a gyógyító közösség - tudatta a Bugát Pál kórház.


  Közösségi funkciók