3 °C

 
 
1/2020.(I.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. január 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Közmeghallgatást tart a ruszin önkormányzat

A Gyöngyösi Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. február 11-én, kedden 10:00 - 12:00 óráig közmeghallgatást tart.

Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

BővebbenItthon tartották a vándorkupát a gyöngyösi ápolók

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.10.07. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az Ápolók fantázianevet választó gyöngyösi csapat nyerte az október 5-én, a Bugát Pál Kórházban megrendezett Hivatásunk mesterei vagyunk elnevezésű szakmai versenyt.

   

  A szakmai verseny győztesei, a belgyógyászati osztály munkatársai - Horváth Katalin, Bazsó Judit, Nagy Éva és a Palkó Mária - megtartották a tavalyi elsőségükkel megnyert vándorkupát, sőt az előző évhez hasonlóan az idei országos megmérettetésen is ők képviselik majd Heves megye egészségügyi szakdolgozóit.

  A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megye Területi Szervezet által szervezett szakmai napra 14 csapat érkezett a gyöngyösi kórházba. A térség kórházaiban, rendelőintézeteiben dolgozó szakembereken kívül egy csapattal az otthonápolási szolgálat is benevezett, ami újdonság volt az előző évek versenyeihez képest. A nemes vetélkedésben a második helyet is gyöngyösiek érdemelték ki, ők a sebészeti osztály munkatársai: Szabóné Prezenszky Enikő, Tóthné Tóth Zsuzsanna, Szűcs Jánosné és Bata Rebeka. A hatvani Albert Schweitzer Kórház Sürgősségi Angyalai - Rudas Klaudia, Pozsgai Beáta, Bán Istvánné és Gólya Tibor Sándorné - szerezték meg a harmadik helyet a szombati versengésben.


  Közösségi funkciók