3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Itthon tartották a vándorkupát a gyöngyösi ápolók

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.10.07. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az Ápolók fantázianevet választó gyöngyösi csapat nyerte az október 5-én, a Bugát Pál Kórházban megrendezett Hivatásunk mesterei vagyunk elnevezésű szakmai versenyt.

   

  A szakmai verseny győztesei, a belgyógyászati osztály munkatársai - Horváth Katalin, Bazsó Judit, Nagy Éva és a Palkó Mária - megtartották a tavalyi elsőségükkel megnyert vándorkupát, sőt az előző évhez hasonlóan az idei országos megmérettetésen is ők képviselik majd Heves megye egészségügyi szakdolgozóit.

  A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megye Területi Szervezet által szervezett szakmai napra 14 csapat érkezett a gyöngyösi kórházba. A térség kórházaiban, rendelőintézeteiben dolgozó szakembereken kívül egy csapattal az otthonápolási szolgálat is benevezett, ami újdonság volt az előző évek versenyeihez képest. A nemes vetélkedésben a második helyet is gyöngyösiek érdemelték ki, ők a sebészeti osztály munkatársai: Szabóné Prezenszky Enikő, Tóthné Tóth Zsuzsanna, Szűcs Jánosné és Bata Rebeka. A hatvani Albert Schweitzer Kórház Sürgősségi Angyalai - Rudas Klaudia, Pozsgai Beáta, Bán Istvánné és Gólya Tibor Sándorné - szerezték meg a harmadik helyet a szombati versengésben.


  Közösségi funkciók