3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Itthon tartották a vándorkupát a gyöngyösi ápolók

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.10.07. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az Ápolók fantázianevet választó gyöngyösi csapat nyerte az október 5-én, a Bugát Pál Kórházban megrendezett Hivatásunk mesterei vagyunk elnevezésű szakmai versenyt.

   

  A szakmai verseny győztesei, a belgyógyászati osztály munkatársai - Horváth Katalin, Bazsó Judit, Nagy Éva és a Palkó Mária - megtartották a tavalyi elsőségükkel megnyert vándorkupát, sőt az előző évhez hasonlóan az idei országos megmérettetésen is ők képviselik majd Heves megye egészségügyi szakdolgozóit.

  A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megye Területi Szervezet által szervezett szakmai napra 14 csapat érkezett a gyöngyösi kórházba. A térség kórházaiban, rendelőintézeteiben dolgozó szakembereken kívül egy csapattal az otthonápolási szolgálat is benevezett, ami újdonság volt az előző évek versenyeihez képest. A nemes vetélkedésben a második helyet is gyöngyösiek érdemelték ki, ők a sebészeti osztály munkatársai: Szabóné Prezenszky Enikő, Tóthné Tóth Zsuzsanna, Szűcs Jánosné és Bata Rebeka. A hatvani Albert Schweitzer Kórház Sürgősségi Angyalai - Rudas Klaudia, Pozsgai Beáta, Bán Istvánné és Gólya Tibor Sándorné - szerezték meg a harmadik helyet a szombati versengésben.


  Közösségi funkciók