3 °C

 
 
Átvették megbízóleveleiket a képviselők és a polgármester

A városháza dísztermében hétfőn átvették megbízóleveleiket a választás nyertesei.

Új gépjárművel a fogyatékosok esélyegyenlőségéért

Új járművet szerzett be Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulása a fogyatékkal élő gyermekek és felnőttek szállítását végző támogató szolgálat számára.

Szúnyogot irtanak

Szúnyoggyérítést végeznek 2019. október 17-én, csütörtökön, eső esetén október 18-án, pénteken 18 és 22 óra között Gyöngyösön, a Procter & Gamble gyáregységében, a Jedlik Ányos utca 4. szám alatt.

Érseki áldás az új toronysisakokra

Ünnepi szentmise keretében áldotta meg Dr. Ternyák Csaba egri érsek a Szent Bertalan-templom új toronysisakjait hétfő délután.

A szavaztok mintegy 47 százalékával a várost eddig is vezető Hiesz György nyerte a vasárnapi polgármester-választást Gyöngyösön. A képviselő-testületben az ellenzéki összefogás jelöltjei kerültek többségbe.

Bővebben
31/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

30/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott a helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 7/2015. (II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

29/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

28/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott az egészségügyi alapellátás körzeteiről szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott A FELSŐOKTATÁSI TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ-TÁMOGATÁSRÓL szóló 4/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Itthon tartották a vándorkupát a gyöngyösi ápolók

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.10.07. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az Ápolók fantázianevet választó gyöngyösi csapat nyerte az október 5-én, a Bugát Pál Kórházban megrendezett Hivatásunk mesterei vagyunk elnevezésű szakmai versenyt.

   

  A szakmai verseny győztesei, a belgyógyászati osztály munkatársai - Horváth Katalin, Bazsó Judit, Nagy Éva és a Palkó Mária - megtartották a tavalyi elsőségükkel megnyert vándorkupát, sőt az előző évhez hasonlóan az idei országos megmérettetésen is ők képviselik majd Heves megye egészségügyi szakdolgozóit.

  A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megye Területi Szervezet által szervezett szakmai napra 14 csapat érkezett a gyöngyösi kórházba. A térség kórházaiban, rendelőintézeteiben dolgozó szakembereken kívül egy csapattal az otthonápolási szolgálat is benevezett, ami újdonság volt az előző évek versenyeihez képest. A nemes vetélkedésben a második helyet is gyöngyösiek érdemelték ki, ők a sebészeti osztály munkatársai: Szabóné Prezenszky Enikő, Tóthné Tóth Zsuzsanna, Szűcs Jánosné és Bata Rebeka. A hatvani Albert Schweitzer Kórház Sürgősségi Angyalai - Rudas Klaudia, Pozsgai Beáta, Bán Istvánné és Gólya Tibor Sándorné - szerezték meg a harmadik helyet a szombati versengésben.


  Közösségi funkciók