3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

A képviselők is tagjai az intézményi tanácsoknak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.10.03. csütörtök
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Egyelőre nem döntöttek arról, hogy részt vesz-e Gyöngyös a közfoglalkoztatási pályázaton.

 

A csütörtökön elején megtartott rendkívüli testületi ülésen Gyöngyös önkormányzata egyelőre nem határozott arról, hogy a város részt vesz-e a közfoglalkoztatási pályázaton. A képviselők a végleges döntést azután hozzák meg, miután a munkaügyi központ október közepén közzéteszi a témával kapcsolatos információkat.

A képviselők megállapodtak abban, hogy a városban székhellyel rendelkező iskolák intézményi tanácsaiba önkormányzati képviselőket és külső bizottsági tagokat delegálnak.

Az Arany János Általános Iskolában Engelleiter Zoltán, a Berze Nagy János Gimnáziumban dr. Réthy Béla, az Egressy Béni Kéttannyelvű Általános Iskolában dr. Végh Attila, a Felsővárosi Általános Iskolában Percze László, a Kálváriaparti Általános Iskolában Péczely Szabolcs, a Kolping Szakiskolában Kurucsai József, a József Attila Szakközépiskolában Tóth Szabolcs, a Károly Róbert Szakközépiskolában Bozsik István, a Petőfi Úti Általános Iskolában dr. Ördög István, a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskolában Kévés Tamás, a Trívium Alapítványi Szakközépiskolában Sári István, a Vak Bottyán János Katolikus Szakközépiskolában pedig Faragó László képviseli az önkormányzatot az intézményi tanácsokban.


Közösségi funkciók