3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

A képviselők is tagjai az intézményi tanácsoknak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.10.03. csütörtök
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Egyelőre nem döntöttek arról, hogy részt vesz-e Gyöngyös a közfoglalkoztatási pályázaton.

 

A csütörtökön elején megtartott rendkívüli testületi ülésen Gyöngyös önkormányzata egyelőre nem határozott arról, hogy a város részt vesz-e a közfoglalkoztatási pályázaton. A képviselők a végleges döntést azután hozzák meg, miután a munkaügyi központ október közepén közzéteszi a témával kapcsolatos információkat.

A képviselők megállapodtak abban, hogy a városban székhellyel rendelkező iskolák intézményi tanácsaiba önkormányzati képviselőket és külső bizottsági tagokat delegálnak.

Az Arany János Általános Iskolában Engelleiter Zoltán, a Berze Nagy János Gimnáziumban dr. Réthy Béla, az Egressy Béni Kéttannyelvű Általános Iskolában dr. Végh Attila, a Felsővárosi Általános Iskolában Percze László, a Kálváriaparti Általános Iskolában Péczely Szabolcs, a Kolping Szakiskolában Kurucsai József, a József Attila Szakközépiskolában Tóth Szabolcs, a Károly Róbert Szakközépiskolában Bozsik István, a Petőfi Úti Általános Iskolában dr. Ördög István, a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskolában Kévés Tamás, a Trívium Alapítványi Szakközépiskolában Sári István, a Vak Bottyán János Katolikus Szakközépiskolában pedig Faragó László képviseli az önkormányzatot az intézményi tanácsokban.


Közösségi funkciók