3 °C

 
 
Eljött az ideje, hogy mi is segítsünk a kórháznak

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház már sokszor segített rajtunk. Eljött az ideje, hogy mi is segítsük a kórházunkat.

A színpad művészeit jutalmazták a kultúra ünnepén

Gyöngyös büszke lehet kulturális egyesületeire, civil szervezeteire, melyek magas színvonalú munkával őrzik, ápolják, fejlesztik és terjesztik a helyi kultúra sokszínűségét – fogalmazott a magyar kultúra napja alkalmából megrendezett városi ünnepségen köszöntőjében dr. Szén Gabriella, a képviselő-testület Oktatási és Kulturális Bizottságának elnöke.

Miniszteri kitüntetés

A Honvédelmi Minisztérium kulturális tevékenységért adományozható legrangosabb elismerését kapta meg dr. Lénártné Benei Anikó, Abasár volt polgármestere, a gyöngyösi önkormányzat tulajdonában lévő Várostérségfejlesztő Kft. ügyvezetője.

Pályázatok a költészet napjára

A Vachot Sándor Városi Könyvtár a költészet napja alkalmából vers-, valamint képzőművészeti pályázatot hirdet.

Gyöngyösi Újság 2020 január

Online is elérhető a Gyöngyösi Újság 2020 januári száma.

Bővebben
Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

35/2019.(XII.13.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. december 12-i ülésén rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKEK NAPKÖZBENI ELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ ÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL szóló 14/2017. (III.31.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

BővebbenEgy vasárnap autó nélkül

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.09.22. vasárnap
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Autómentes nappal kapcsolódott Gyöngyös az Európai Mobilitási Hét programsorozatához.

 

A világ legnagyobb környezetvédelmi mozgalmának számító rendezvényt kerékpártúrával, városi sétával, zumba- és bokwa bemutatóval, elektromos roller, segway és e-bike, valamint streetball bemutatóval tették emlékezetesebbé.

Autómentes nap

 
20 kép
Dátum: 2013-09-22 18:34:00
 

A szervezők elégedetten zárták a napot, hiszen több gyöngyösi család tette le, ha csak egy napra is az autóját, és csatlakozott a lezárt Kossuth úton megrendezett programokhoz.

Az autómentes nap végét az a két kilométeres belvárosi kerékpáros felvonulás zárta, amit dr. Réthy Béla alpolgármester vezetett.

A program idején a Mátra Volán Zrt. helyi járatú autóbuszain ingyen lehetett utazni, valamint a kisvasútra is kedvezménnyel lehetett felszállni.


Közösségi funkciók