3 °C

 
 
9/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

8/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Ingyen viszi a bringákat is a MÁV

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.09.17. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódva hirdetett akciót a vasúttársaság.

   

  A MÁV-START és a GYSEV is aktív részese az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozatnak, népszerűsíteni igyekezvén a közösségi közlekedés előnyeit és a vasúti utazást. A vasúttársaságok számos kedvezménnyel készültek a szeptember 16-22. közötti időszakra, így többek között díjmentes kerékpárszállítási lehetőség és (az Európai Autómentes Napon) díjmentes vasúti utazási lehetőség is az utasok rendelkezésére áll - közölte a vasúttársaság.

  Az Európai Mobilitási Hét teljes időtartama alatt szeptember 16. és 22. között minden belföldi MÁV-START és GYSEV vonalon, az általános kerékpárszállítási szabályok mellett díjmentesen lehet igénybe venni a kerékpárszállítást. Az utasoknak az érvényes menetjegy vagy bérlet mellett kell rendelkezniük a díjmentes kerékpárjeggyel, amely a pénztárakban, vagy a vonatokon a jegyvizsgáló munkatársaktól kérhető. A MÁV-START esetében az internetes jegyértékesítési rendszeren keresztül is megváltható a díjmentes kerékpárjegy ezen a héten.

  A MÁV-csoport kuponfüzetében, melyet az Európai Autómentes Nap rendezvényén, Budapesten, az Andrássy úton vehetnek át az érdeklődők, további kerékpárszállítási kedvezményt tartalmazó kupon található. Ezzel a szelvénnyel szeptember 28-29-én vagy október 5-6-án lehet egyszeri alkalommal igénybe venni 25 százalékos kerékpárszállítási kedvezményt egy útra, vagy menettérti útra a MÁV-START belföldi vonatain.

  Forgalmival ingyen lesz a vonatozás
  További kedvezményt nyújtanak a vasúttársaságok az Európai Autómentes Napon, amely ebben az évben szeptember 22-én vasárnap lesz. Belföldi viszonylatokon a MÁV-START és a GYSEV díjmentes utazást biztosít azoknak az utasoknak, akik a vonatokon felmutatják a forgalmi engedélyüket. A kedvezményt a gépjármű tulajdonosa, vagy üzembentartója veheti igénybe másodosztályú utazásra. Első osztályú utazás esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat, a feláras vonatok esetében (például InterCity vonatok) a pót- és helyjegyet, pótjegyet, helyjegyet vagy gyorsvonati pótjegyet külön meg kell vásárolni. Nem természetes személy részére kiállított forgalmi engedéllyel a kedvezmény nem vehető igénybe.

  Az információk a MÁV-START Zrt. honlapján a www.mav-start.hu oldalon,

  valamint a GYSEV Zrt. weboldalán a www.gysev.hu címen is megtalálhatók.


  Közösségi funkciók