3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Eredménytelen pályázat, marad a szolgáltató

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.08.27. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Eredménytelenül zárult a városi diákétkeztetés megszervezésére a nyár elején kiírt pályázat.

   

  A képviselő-testület keddi ülésén eredménytelennek nyilvánította a városi diákétkeztetés megszervezésre nyár elején kiírt pályázatot. Ennek ellenére az állami fenntartású iskolák tanulóinak étkeztetését a most induló tanévben is biztosítania kell Gyöngyös önkormányzatának. A közbeszerzési eljárás eredménytelensége miatt a zökkenőmentes és folyamatos étkeztetési szolgáltatás a tanév során csak úgy biztosítható, ha 2014. június 30-ig a korábbi szolgáltatóval köt szerződést az önkormányzat - hangzott el az ülésen, s ennek megfelelően az eddigi szolgáltató, a Mátra Party 98 Kft. végzi az étkeztetést.

  Szintén döntés született arról, hogy ősszel már 14 pedagógiai asszisztens és egy óvodapszichológus segíti majd a gyöngyösi óvodákban az óvónők munkáját. Ezzel a testület eleget tett a nemzeti köznevelésről szóló törvény rendelkezésének, egyúttal a bővítés hozzájárul ahhoz, hogy az intézményekben színvonalas és teljes körű ellátást kapjanak a gyermekek.

  A pedagógiai asszisztensek béréhez alkalmazottanként évente 1,6 millió forinttal járul hozzá az állam a központi költségvetésből. Ez azonban nem fedezi a teljes munkabért, a hiányzó összegről az önkormányzatnak saját büdzséjéből kell gondoskodnia, ahogyan a közalkalmazotti jogviszonyban foglalkoztatott óvodapszichológus teljes béréről is.


  Közösségi funkciók