3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenEredménytelen pályázat, marad a szolgáltató

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.08.27. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Eredménytelenül zárult a városi diákétkeztetés megszervezésére a nyár elején kiírt pályázat.

   

  A képviselő-testület keddi ülésén eredménytelennek nyilvánította a városi diákétkeztetés megszervezésre nyár elején kiírt pályázatot. Ennek ellenére az állami fenntartású iskolák tanulóinak étkeztetését a most induló tanévben is biztosítania kell Gyöngyös önkormányzatának. A közbeszerzési eljárás eredménytelensége miatt a zökkenőmentes és folyamatos étkeztetési szolgáltatás a tanév során csak úgy biztosítható, ha 2014. június 30-ig a korábbi szolgáltatóval köt szerződést az önkormányzat - hangzott el az ülésen, s ennek megfelelően az eddigi szolgáltató, a Mátra Party 98 Kft. végzi az étkeztetést.

  Szintén döntés született arról, hogy ősszel már 14 pedagógiai asszisztens és egy óvodapszichológus segíti majd a gyöngyösi óvodákban az óvónők munkáját. Ezzel a testület eleget tett a nemzeti köznevelésről szóló törvény rendelkezésének, egyúttal a bővítés hozzájárul ahhoz, hogy az intézményekben színvonalas és teljes körű ellátást kapjanak a gyermekek.

  A pedagógiai asszisztensek béréhez alkalmazottanként évente 1,6 millió forinttal járul hozzá az állam a központi költségvetésből. Ez azonban nem fedezi a teljes munkabért, a hiányzó összegről az önkormányzatnak saját büdzséjéből kell gondoskodnia, ahogyan a közalkalmazotti jogviszonyban foglalkoztatott óvodapszichológus teljes béréről is.


  Közösségi funkciók