3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenAz ország szemészei Gyöngyösön

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.08.22. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-08-23 14:19
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Háromszáz résztvevővel zajlik az országos szemészkongresszus Gyöngyösön.

   
   
  A Károly Róbert Főiskola előadótermében a hazai szemész szakma színe-java gyűlt össze
  Fotó: Suha Péter

  Három nap alatt mintegy negyven előadás hangzik el a Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete országos konferenciáján Gyöngyösön.

   

  A szakmai találkozót az egyesület a Bugát Pál Kórház szemészetével közösen szervezte meg, a program megnyitásakor Faragó László polgármester és a Bugát Pál Kórház igazgatója, Weisz Péter egyaránt a gyöngyösi kórház szemészetének kiemelkedő szakmai teljesítményét méltatta, korántsem csak a házigazdák iránti kötelező udvariasság jegyében.

  A konferencián elhangzó mintegy 40 előadás öbbek között a szembetegségek kialakulásának megelőzéséről, gyerekeket érintő betegségekről, valamint azokról a technológiai újításokról szól, amelyek egyre hatékonyabbá teszik a gyógyítást.

  Balogh Zoltán, az egyesület elnöke szerint nagy jelentősége van a szakmai továbbképzéseknek, hiszen az egészségügy egy folyamatosan megújuló terület és fontos, hogy az ellátásban jól képzett szakdolgozók álljanak a betegek rendelkezésére.


  Közösségi funkciók