3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenHőség és tűzgyújtási tilalom

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.07.26. péntek
 
Utoljára módosítva: 2013-07-26 07:40
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A kerti partikat nem érinti a tilalom.

   

  A vidékfejlesztési miniszter július 22-től visszavonásig tűzgyújtási tilalmat rendelt el. Ennek értelmében a külterületen is tilos a tűzgyújtás. Gyöngyös területén a környezetvédelemről szóló önkormányzati rendelet értelmében egyébként is tilos a kerti hulladék égetése.

  Aki megszegi a tilalmat, minimum százezer forintos bírságra számíthat.

  Kerti partit azért lehet rendezni, a \"saját tulajdonú, belterületi ingatlanon található tűzhely, vagy grillsütő használata nem tiltott a tűzgyújtási tilalom idején sem\" - áll a kormányhivatal tájékoztatójában.

  Ugyancsak a kánikulai időjárás miatt a korábban elrendelt hőségriasztást a legmagasabb, harmadik fokozatúra emelte az országos tisztifőorvos. A riasztás augusztus 29-én éjfélig érvényes az ország egész területén.

  indenkit arra kérnek, fokozottan ügyeljen a kellő mennyiségű folyadékbevitelre, illetve lehetőség szerint a legmelegebb órákban igyekezzen klimatizált, de legalábbis hűvös helyen tartózkodni.

  A gyöngyösön működő közkutak listája korábbi cikkünkben>>


  Közösségi funkciók